Dynamosalin avoimet ovet

Tapahtuma alkaa 13.05.2017 klo 12:00

Tapahtuma päättyy 13.05.2017 klo 17:00

Tapahtumapaikka Dynamosali Kempele

Takaisin tapahtumiin

Kaipaatko viihtyisää ja rauhallista treeniympäristöä? Haluatko tehokasta sekä toimivaa treeniä ja kannustavan treeniyhteisön?
Jos vastauksesi on kyllä on Dynamosali kuin sinulle tehty. Avoimissa ovissa emme jaa ämpäreitä. Tarjolla on sen sijaan tutustumistreenejä, miellyttäviä jutusteluhetkiä, 10 kerran kortin arvonta, sekä mahdollisesti hyvää oloa koko loppuelämäksi.

Tule käymään ja hörppäämään kuppi kahvia kanssamme! Tsekkaa tapahtuma myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/445316029139752/

Osallistu 10 kerran kortin arvontaan tästä linkistä https://goo.gl/forms/8ERka7WTKXhWVXup2

Avoimissa ovissa on mahdollista suorittaa Inbody kehonkoostumusanalyysin hintaan 10 €. Saat kehonkoostumusanalyysin veloituksetta kun liityt jäseneksi avoimien ovien päivänä! Lisätietoja inbody kehonkoostumusmittauksesta: http://www.inbody.fi/tulosten-tulkinta%20

Dynamosali on toiminnalliseen, kehonpainolla ja vapailla painoilla tapahtuvaan harjoitteluun erikoistunut sali. Toiminnallisella harjoittelulla tuet kehon luonnollista toimintakykyä. Meillä harjoittelet tehokkaasti - olipa tavoitteesi sitten hyvä olo, kunnon kohottaminen, voimantuoton ja suorituskyvyn maksimointi tai lajia tukeva harjoittelu.