Sisältö

Salivuorojen hakeminen

Koulujen ja päiväkotien liikuntasalit ovat käytettävissä liikkumiseen kouluaikojen ulkopuolella. Suurimmat liikuntasalit löytyvät Linnakangastalon, Ylikylän- ja Kirkokylän yhtenäiskoulun D-talosta. Pienempiä saleja löytyy kunnan muilta kiinteistöilltä. 

Salien varaustilanteen näkee tilavarauskalenterista osoitteessa https://kempele.tilamisu.fi/

  • Tilamisusta näkee ajantasaisen tiedon koulujen, päiväkotien ja ulkoliikuntapaikkojen vakiovuorotilanteesta. 
  • Vuorokalenterista voi kuka tahansa tarkistaa vapaiden vuorojen tilanteen ja ottaa yhteyttä liikuntapalveluihin vuorovarauksiin liittyen.
  • Vuoron hakemiseen täytetään kiinteistön huonetila käyttöoikeus hakemus. Ulkovuorot ulkourheilualueiden vuorohakemuksella. Hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen juha.vuoti@kempele.fi.

Kempeleen kunnanhallitus on päättänyt kokouksessa 18.6.2019 , että avainpanteista luovutaan 1.8.2019 alkaen. Päätöksessä todetaan, että avaimesta perittävä panttimaksu jää kokonaan pois. Mikäli avaimen haltija ei palauta avaimia sovittuun määräaikaan mennessä avaimen haltija sitoutuu vastaamaan sadan euron ( arvonlisäveroton) sopimussakosta erillistä laskua vastaan. 

Järjestöillä ja seuroilla on mahdollisuus saada omat käyttäjätunnukset ja niitä on tämän kevään aikana jo tehty useammalle vakioiltakäyttäjälle urheiluseuroissa ja muissa järjestöissä.

Vuorojen haun vuosikello jatkossa:

•helmikuu: kesävuorojen haku

•huhtikuu: syys-talvi -lukuvuoden vuorohaku

•marraskuu: jäävuorohaku

Vuorohausta ilmoitetaan kuntatiedotteessa, kunnan nettisivulla ja facebook:ssa

Lisätietoja 
Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 5704711