Escape Room - Yhdessä kohti tulevaa on auennut

pe jouluk. 01 17:55:00 2017

Escape Room - Yhdessä kohti tulevaa

– on toimintamenetelmä, jolla lisätään tietoa turvapaikanhakijoista. Pakohuoneen kautta tavoitteenamme on vähentää ennakkoluuloja ja vihapuhetta.

Pakopeli on tosielämän seikkailupeli, jossa pelaajat lukitaan pelihuoneeseen. Huoneesta poispääsy tapahtuu löytämällä asioita ja elementtejä, joiden avulla huoneen pulmat ja mysteerit ratkeavat. Aikaa on 60 minuuttia. Ongelmanratkaisu vaatii yhteistyötä, nokkeluutta ja loogista päättelykykyä.

Kenelle?

Pakohuonetta suosittelemme yläkouluikäisille ja vanhemmille. Sopiva ryhmäkoko on 3-4 henkilöä. Pakopelit ovat mitä parhainta tekemistä kavereiden tai vaikka perheen kesken. Ne motivoivat pelaajia uudella, kiehtovalla tavalla tiimityöhön yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Kukaan ei halua jäädä loukkuun ja aika juoksee...

Varaaminen

Varaus on mahdollista tehdä kolme arkipäivää ennen varausta.

Kalenterista näet mitkä ajat ovat vapaana. Varaa vuorosi 60min ja täytä tiedot huolellisesti.

Jos et muista henkilötunnustasi, niin laita silloin 010101-0101.

Huom! Varauksesi on hyväksytty vasta kun saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Mahdollisissa poikkeustilanteissa tai erityisryhmissä ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: matias.jurmu(at)kempele.fi.

Varaa pakohuone: www.kempele.fi/pakohuone

Kaikkien kävijöiden kesken, jotka vastaavat kyselyyn, arvotaan 3kpl 100€ arvoisia lahjakortteja, Exit Oulun Escape Roomiin.

Yhteystiedot:

Heidi Marjomaa-Mikkola p. 040 1821 244

Matias ”Matti” Jurmu p. 044 4972 288.