Zemppiin avautuu "Suomen paras keilaravintola"

ti elok. 03 13:00:00 2021

Liikuntakeskus- ja fysioterapiapalveluja tarjoavan Easymoven yrittäjät Riku Laine ja Marisa Rakennuskoski avaavat elokuun alussa Zemppiin keilaravintola Bouliksen. Boulista on suunniteltu ja rakennettu ajatuksella viihtyisästä kahvilamaisesta tunnelmasta, jonne ystävysten ja perheiden on mukava tulla viettämään aikaa. Perheyritys ottaa Bouliksen myötä askeleen uudelle uralle, mutta millainen tarina yrityksen taakse kätkeytyy?


Riku valmistui vuoden 2012 loppuessa fysioterapeutiksi ja päätti perustaa oman fysioterapiayrityksen Oulun Ritaharjuun. Uuden yrityksen toiminta kasvoi nopeasti, ja parin vuoden päästä Riku päätti muuttaa toimipisteensä Pateniemeen isompiin toimitiloihin. Myös vaimo Marisa oli aloittanut työt perheen yrityksessä ja lisää väkeä palkattiin tasaiseen tahtiin.


Vuonna 2016 yrittäjäpariskunta teki suuren päätöksen lähteä mukaan Kempeleeseen rakentuvaan Zemppi-hyvinvointikeskukseen. Avajaisia vietettiin tammikuussa 2017 - uuden toimipisteen myötä kuntoutuspalveluita laajennettiin ja vuosia virinnyt ajatus omasta isosta kuntosalista näki päivänvalon. Seuraavana vuonna palveluvalikoima laajeni entisestään, kun yritysasiakkaiden työhyvinvointipalvelut ja virkistyspäivät tulivat osaksi Easymoven konseptia.
Korona ei pysäyttänyt Easymoven toimintaa; koronan myötä Easymove kehitti digitaalista Easymoven Hyvinvointimaailmaa, ja alkuvuodesta 2021 lääkäri-fysioterapiapalveluiden yhteistyötä tiivistettiin lähtemällä osakkaaksi PerusTerveys -lääkärikeskukseen.

Bouliksen yrittäjät

Kuva: Keilaravintola Bouliksen yrittäjät Riku (vas.), Marisa ja Joonas

Syksyllä 2021 on edessä uusi aluevaltaus, kun keilaravintola Boulis avataan Zemppiin. Boulis Oy on uusi yritys, jossa on osakkaana Rikun ja Marisan lisäksi ravintola-alan konkari Joonas Soini (yrittäjäkolmikko jutun pääkuvassa). Bouliksen konsepti tulee olemaan täysin erilainen kuin keilakeskuksilla normaalisti: tarjolla tulee olemaan raikasta ja täyttävää lounasta ja ilmapiiristä pyritään luomaan rento ja lämminhenkinen ja ympäristöstä viihtyisä. Ystävykset voivat tulla pohtimaan maailmanmenoa antipasti -lautasten ja virvokkeiden äärelle tai oman kahvihetken voi ottaa riipputuolissa köllötellen. Boulis täydentää Easymoven yrityspalveluiden kokonaisuutta ja tarjoaa samalla esimerkiksi Easymoven kuntosalin jäsenille uusia jäsenetuja.

Bouliksen ruokia

Kuva: Boulis tarjoaa raikasta ja täyttävää ruokaa.


Keilaravintola Boulis viettää avajaisiaan lauantaina 7.8 klo 12 - 23.30, sunnuntaina 8.8. vietetään lapsiperheille suunnattuja avajaisia klo 12-18.
Kempeleen kunta toivottaa uudelle yritykselle menestyksekästä alkua!