Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Kempeleen ladut ovat nyt hyvässä hiihtokunnossa

maanantai 02.12.2019, 15:46

Köykkyri on Kempeleen hiihdon ja laskettelun keskus, alueelta lähtee 12 km valaistu latuverkosto. Sarkkirannan urheilukeskuksen alueella on valaistuna kuntoradan hiihtolatu.

Kuva: Köykkyri on Kempeleen hiihdon ja laskettelun keskus, alueelta lähtee 12 km valaistu latuverkosto. Sarkkirannan urheilukeskuksen alueella on valaistuna kuntoradan hiihtolatu.

Hiihtolatuja on päästy kunnostamaan jälleen. Kaikki valaistut vapaan ja perinteisen ladut Sarkkirannan ja Köykkyrin alueella on saatu hiihtokuntoon. Uutena latuna on saatu avattua reittiä Linnakankaalta Oulun rajalle saakka. Mahdollisesti vuodenvaihteen jälkeen on mahdollista hiihtää Köykkyristä Kaakkuriin ja Iinattiin ja aina Ouluhallille saakka uuden seutureitin valmistuttua kokonaisuudessaan. Sarkkirannassa on tampattu latupohja Leton laavulle saakka ja sinnekin saadaan latu lumipeitteen kasvaessa. Merenrantaan saataneen latu helmi- maaliskuulla hiihtokelien ollessa parhaimmillaan. Marjakammin reitinpohjan jäädyttyä saataneen sinnekin latu vuoden vaihteen jälkeen.

Luistelukentistä koulujen kaukalot ja kentät saadaan jouluksi käyttöön hyvien talvisäiden myötä. Lauhat kelit hidastavat myös kenttien jäädyttämistä.

JAA

« Takaisin