Kempeleen Kojeistotuote muuttaa heinäkuussa Zatelliittiin

ke kesäk. 24 14:35:00 2020

Kempeleen Kojeistotuote Oy on rakennuttanut uudet toimitilat Kempeleeseen Zatelliitin yritysalueelle. Tilat ovat loppusilausta vailla valmiit, ja muutto on ajoitettu heinäkuulle.


Kempeleen Kojeistotuote Oy (KKT) valmistaa sähkökeskuksia 40 vuoden kokemuksella. Yritys toimittaa keskuksia / kojeistoja pienrakentamisesta, erikoiskohteista aina teollisuuden isoihin sähköistysprojekteihin. Asiakkaina ovat sähköurakoitsijat, erilaiset teollisuuden toimijat koko Suomen alueelta, sähkölaitokset, suunnittelutoimistot sekä tukkuliikkeet. Yritys työllistää tällä hetkellä 25 - 30 henkilöä, ja lisärekrytoinnit asentajista ovat käynnissä.

KKT on toiminut Kempeleen Riihivainiolla Takatien teollisuuskiinteistössä 10 vuotta. Kasvun myötä tiloista on tullut epäkäytännölliset ja liian pienet. Uudet, Zatelliittiin valmistuvat tilat mahdollistavat tuotannon tehostamisen ja toiminnan kasvattamisen entisestään. Tilat tuovat myös näkyvyyttä ja parantavat logistista yhteyttä moottoritielle. Rakennuksen koko tulee olemaan noin 1200 m2 ja lisäksi tontille on jätetty laajennusvaraa tulevaisuutta varten. Uusien tilojen lisäksi yritys uudisti keväällä brändiään ja otti käyttöön uuden logon.


KKT:n toimitilojen rakentaja on Rakennus-Avant Oy, joka rakentaa toimitilojen lisäksi maatila-, hoivatila- ja asuntokohteita ympäri Suomen. Kempeleeseen Rakennus-Avant on rakentanut aiemmin mm. Hämeen Laaturemontin tilat Riihivainiolle.