Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Rakennusvalvonta palvelee sähköisesti 18.3. alkaen (päivitetty 1.4.)

keskiviikko 01.04.2020, 08:00

Rakennusvalvonta toimii poikkeustilan aikana 18.3.2020 lukien pääsääntöisesti etänä. Rakennusvalvonta toimii normaalisti ja ainoastaan tehtävät, joita on tarjottu rakennusvalvontavirastossa paikan päällä ovat tällä hetkellä suljettu 13.5.2020 saakka.

Rakennusvalvonnan henkilökunta jatkaa normaalisti lupakäsittelyä etätyöpisteistä ja palvelevat asiakkaita sähköisten välineiden kautta. Rakennushankkeen ennakko-ohjaus suoritetaan lupapiste.fi palvelun kautta.

Viranomaiskatselmukset (aloituskokoukset, rakennekatselmukset ja käyttöönottokatselmukset) pidetään puhelimitse ja tapauskohtaista harkintaa käyttäen. Ne katselmukset joita ei ole pakko suorittaa sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa myöhemmin pidettäviksi harkintaa käyttäen.

Viranomaiskatselmuksiin liittyen: yhteydenotot suoraan tarkastusinsinööri Teemu Poikelalle, teemu.poikela@kempele.fi ja 050 4682 828