Airbnb Experiences -workshop 22.4.2020 - Ajankohta siirtyy

ke maalisk. 11 14:14:00 2020

Airbnb Experiences -workshop 22.4.2020 klo 17 -19 Linnakankaan koululla

Tapahtuman ajankohta on siirretty, uusi päivä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Helmikuun Airbnb Experiences -koulutus saa jatkoa työpajan muodossa, jossa keskitymme tekemään valmiiksi omat tuotteemme järjestelmään ohjaajan johdolla.
Kesän suuret tapahtumat tuovat seudulle matkailijoita, joille voimme tarjota elämyksiä oheisohjelmana. Tavoitteena on saada tuotteet kesää varten myyntiin jo matkojen varausvaiheessa kevään aikana.

Workshop - tilaisuus on avoin kaikille ja tarpeen mukaan käydään läpi myös Airbnb -ohjelman perusteita. Tavoitteena on työskennellä yhdessä ja tehdä tuotteet valmiiksi saaden vinkkejä ja vertaistukea osallistujilta ja ohjaajalta. Työskentelyä varten tarvitset oman tietokoneen mukaasi.

Airbnb Experiences -ohjelma on tarkoitettu yksityisille henkilöille ja yrittäjille, jotka haluavat viedä matkailijoita ja muita asiakkaita harrastustensa pariin ja ansaita siitä haluamansa palkkion. Ohjelmapalveluiden myyntiin ja markkinointiin on olemassa alustoja, joita käyttämällä saat helposti oman ohjelmasi esille ja myyntiin tunnettuun jakelukanavaan. Yksi näistä on Airbnb Experiences, joka on tarkoitettu yksityisille elämysten järjestäjille: ”Elämysten järjestäjät ovat paikallisia asiantuntijoita, jotka rakastavat kotipaikkaansa ja elämystensä aiheita”.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta

Tervetuloa! Tilaisuus on veloitukseton.

Paikka: Linnakangastalo, Linnakaarto 20. Kulku C- ovesta, uudisosan päädystä.

Lisätietoja:

Soile Pitkänen
elinkeinokoordinaattori
soile.pitkanen@kempele.fi
p. 040 6267271