Santamäen katujen saneeraus aloitetaan 30.5.2022

ke toukok. 25 09:02:00 2022

Santamäen asuinalueella aloitetaan tiealueiden saneeraustyöt viikolla 22. Urakka-alueena on Hiekkakuopantie, Peltorivi, Ollakankuja ja Kyntömiehentie. Työt sisältävät tien rakennekerrosten uusimisen sekä valaistuksen ja sadevesiviemäreiden rakentamista. Urakoitsijana toimii Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy.

Työt aloitetaan Hiekkakuopantieltä. Hiekkakuopantie suljetaan ajoneuvoliikenteeltä välillä Ollakantie-Santamäentie 30.5.2022 alkaen.

Kyseisellä alueella tehdään puustonkaatoa, sadevesiviemäröintiä, tien rakenteiden vaihtoa sekä reunakivi- ja asfaltointitöitä. Santamäentien kautta kulkeville tämä tarkoittaa kulkemista reittiä Niittyrannantie/Kirkon liikenneympyrä (Santamäen koulu ja päiväkoti). Myöskään Suolatieltä ei ole läpikulkua Hiekkakuopantielle rakentamisen aikana. Kevyen liikenteen väylät pyritään pitämään käytössä rakentamisen aikana. Ne on erotettu työalueesta teräsverkkoaidoin. Suolatieltä alas Santamäkeen menevällä kevyenliikenteen väylällä pyydämme pyöräilijöitä maltillisiin nopeuksiin, sillä tällä alueella on myös työmaaliikennettä.

Ohjeita asukkaille

  • Karttaan punaisella merkitty väylä suljetaan läpikulku liikenteeltä.
  • Karttaan vihreillä nuolilla merkitty asukkaiden reitit.
  • Vältä kulkemista tarpeettomasti koneiden ja kaivantojen läheisyydessä. Jos pakollista, niin varmista katsekontaktilla kuljettajaan, että hän on huomannut sinut.
  • Älä missään nimessä yritä ohittaa konetta salaa ja nopeasti, et ole vaivaksi meille. Haluamme pysäyttää koneen siksi ajaksi, että pääset turvallisesti ohitse.
  • Kerrothan yllä mainitut asiat myös jälkikasvulle.
  • Pyydämme asukkailta maltillisia nopeuksia ajettaessa työalueella ja sen läheisyydessä, eritoten kevyenliikenteen, koneiden ja työntekijöiden läheisyydessä.


Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Eemeli Kiviniemi, Oulun Maa- ja Vesirakennus Oy, puh 044 4333008
Arttu Orajärvi, Kempeleen Kunta, puh 040 5956028