Haukkasuontien ja Alangontien kevyen liikenteen väylien rakentaminen alkaa

pe toukok. 19 13:32:00 2023

Kahdessa kohteessa Kempeleen kunnan alueella aloitetaan lähiaikoina tiesaneeraus ja kevyen liikenteen väylien rakentamistyöt. Urakoitsijana toimii Infra Vipuset Oy ja tilaajana Kempeleen Kunta.

Haukkasuontien osalta työt aloitetaan viikolla 21-22. Työ sisältää kevyen liikenteen väylän rakentamisen sekä sadevesiviemäröinnin ja valaistuksen uusimisen.

Alangontien osalta työt alkavat kesäkuussa ja sisältävät sadevesiviemäröinnin, tien rakennekerrosten vaihdon, kevyen liikenteen väylän rakentamisen ja valaistuksen uusimisen.

 

Ohjeita asukkaille:

  • Vältä kulkemista tarpeettomasti koneiden ja kaivantojen läheisyydessä. Jos pakollista, niin varmista katsekontaktilla kuljettajaan, että hän on huomannut sinut.
  • Älä missään nimessä yritä ohittaa konetta salaa ja nopeasti, et ole vaivaksi meille. Haluamme pysäyttää koneen siksi ajaksi, että pääset turvallisesti ohitse.
  • Kerrothan yllä mainitut asiat myös jälkikasvulle.
  • Pyydämme asukkailta maltillisia nopeuksia ajettaessa työalueella ja sen läheisyydessä, eritoten kevyenliikenteen, koneiden ja työntekijöiden läheisyydessä.

 

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Jenni Häkkilä, Infra Vipuset Oy, puh 040 9600 627 
Arttu Orajärvi, Kempeleen Kunta, puh 040 5956 028