Sarkkirannan urheilukeskus

Urheilukeskus avoinna päivisin klo 7.00 - 21.30

Urheilukeskus sijaitsee Kempele - Oulunsalon tien varrella, jonne on hyvät liikenneyhteydet. Alueelta löytyvät hyvin monipuoliset liikunnan mahdollisuudet kaiken ikäisille. Alueen keskeisimmän toiminnan muodostaa super-pesis pesäpallo-ottelut ja harjoituspelit stadionalueella, jalkapallopelit täysimittaisella kumirouhepintaisella jalkapallokentälläUrheilukeskuksesta löytyvät pukuhuoneet viidelle joukkueelle. Yleisurheilua voi harjoittaa 400 metrin 6+2 -rataisella kestopinnoitteisella juoksuradalla ja nurmipintaisella yleisurheilukentällä.

Muina toimintoina alueelta löytyy mm. tenniskenttiä 3 kpl, beach volley -kenttiä 2 kpl, kivituhkapintainen massakenttä, skeittialue ja lasten liikennepuisto. Liikennepuiston PANNA-areenassa voit pelata vaikkapa futsal:ia pikku porukalla. Sarkkirannan urheilukeskusen alueella on valaistu kuntorata jossa talviaikana on hiihtolatu. Kuntoradan valaistus toimii klo 6.00 ja 22.30 välisenä aikana.

Talviaikana alueella on valaistut jääkiekkokaukalo ja yleisluistelualue. Talvikautena urheilukeskuksesta on myös hiihtolatuyhteys Niittyrantaan, Leton laavulle sekä meren jäälle.

Koirien ym. kotieläinten tuominen alueelle ei ole sallittua.

Lisätietoa

Yhteystiedot

Kempele Akatemian johtaja
Eero Kauppi
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 614 8853

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711

Liikuntakoordinaattori / virkistyuimala Zimmarin vastaava
Katja Vähäkuopus
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 463 6493