Väliaika - myynti- ja kirppistapahtuma

Tapahtuma alkaa: 25.05.2024

Tapahtumapaikka: Kempeleen nuorisoseurantalo

Väliaika 25.05.2024

Väliaika Kempeleen nuorisoseurantalolla! ILMAISET PÖYDÄT. Vielä mahtuu myyjiä. Varatkaa paikkanne, yhteystiedot näkyvät alla.
Myynti- ja kirppistapahtuma Väliaika saa odotettua jatkoa aiemmilta vuosilta Kempeleen nuorisoseurantalolla. Tapahtuma järjestetään lauantaina 25.5.-24 kello 11 - 15.
Luvassa on paljon ohjelmaa: Kempeleen tiktokkaajana toimiva räppiä ja poppia musiikissaan yhdistelevä Sana on tavattavissa klo 11.30-11.45. Jaossa nimmarikortteja ja tarroja. Poliisiauto vierailee päivän aikana (noin kello 11 - 13 tehtävävarauksella), Linnunradan tilan alpakoiden vierailu kello 12 - 14 ja lisäksi tarjolla on musiikkia: Kempele-opiston puhallintrio ja Kasperi ja Nikolas Kulhan viulu ja kitara -duetto esiintyvät. Lisäksi paikalliset yhdistykset esittäytyvät. Kahvio ja makkaramyynti palvelevat. Ja totta kai luvassa on kirppismyyntiä ja tuote-esittelyitä.
HUOM! TAPAHTUMA ON SEKÄ MYYJILLE ETTÄ YLEISÖLLE MAKSUTON. Varaa silti rahaa (myös käteistä, osalla pisteistä käy vain käteinen) kirpputori- ja muita ostoksia varten sekä kahvioon ja makkaramyyntiin (makkarapisteellä käy vain käteinen).
Tule ostoksille, myymään ja/tai esittelemään tuotteita, kertomaan yhdistyksestäsi tai muuten vain seuraamaan ohjelmaa ja nauttimaan kahvion tuotteista. Varaa pöytäsi osoitteesta kempeleennuorisoseura@gmail.com Lisätietoja myös puhelimitse: 050 5705610.
Katso lisää Väliajasta allaolevasta ilmoituksestamme. Ja kysy tarjous tiloistamme juhlia, kokouksia, tapahtumia ja tilaisuuksia varten.
Tervetuloa!

  Takaisin tapahtumalistaan