Työllistämispalvelut


Jos jäät työttämäksi
, ole heti ensimmäisenä päivänä yhteydessä TE-toimistoon ja ilmoittaudu työnhakijaksi. Katso tästä TE-toimiston ohje työnhaun aloittamisesta ja voimassaolosta, samalta TE-toimiston sivulta löytyy työhaun aloittamisesta myös ohje pdf-muodossa. TE-toimiston nettisivuilla www.te-palvelut.fi on kattavasti tietoa työnhakijalle. Tutustu myös Kelan sivulta löytyvään työttömyysturvan pikaoppaaseen.

Kempeleen kunnan avoimet työpaikat löytyvät täältä.

Kempeleen kunnan työllistämisyksikkö

Työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen vastaa työllistämisestä sekä toimii esimiehenä työllistämisyksikön omissa työpisteissä: toimintakeskus Zytykkeessä, ympäristönhoitoryhmässä, kierrätyskeskuksessa, monistuspajalla sekä auto- ja pienkonekorjauspajalla. Outi Ritvakari ja Jaana Tolonen ohjaavat työttömiä mm. kuntouttavaan työtoimintaan. Heli Luukinen koordinoi palkkatuella työllistymistä kunnan yksiköihin sekä nuorten kesätyöllistämistä. Lisäksi ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa ohjaavat Anu Kuusijärvi ja Jaana Tolonen.

Lakeuden portaat -hanke

Hei sinä vastavalmistunut (alle 30-vuotias) nuori! Etsitkö töitä? Ota yhteyttä, niin autamme sinua Lakeuden portaat -hankkeessa mm. piilotyöpaikkojen etsimisessä ja työnhakuasiakirjojen laatimisessa.
Kempeleen kunta on yhtenä osatoteuttajana Oulun seudun ammattiopiston koordinoimassa Lakeuden portaat -hankkeessa. Muita osatoteuttajia ovat Ammattiopisto Luovi ja Oulun Ammattikorkeakoulu. Hankkeen tavoitteena on parantaa koulutuksen vaikuttavuutta edistämällä opiskelijoiden työllistymistä työsuhteeseen tai yrittäjinä sekä lisätä eri oppilaitosten välistä yhteistyötä.
Hankkeen toimenpiteet, kuten yrittäjyyskasvatuksen toimenpiteet, uraohjaus ja työhönvalmennus tähtäävät kaikki asiakkaan työllistymiseen työntekijänä tai yrittäjänä. Hankkeen varsinaiseen kohderyhmään kuuluvat Oulun seudun ammattiopiston, Ammattiopisto Luovin, Oulun Ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikön ja Ammatillisen opettajakorkeakoulun sekä Kempeleen, Limingan, Tyrnävän, Lumijoen ja Hailuodon kuntien opiskelijat ja henkilökuntaa sekä Oulun seudun työnantajat ja nuoret alle 30-vuotiaat vastavalmistuneet työttömät työnhakijat.

Lue lisää hankkeesta osao.fi/lakeudenportaat

Kempeleen kunnasta hankkeen asiantuntijana toimii Heli Luukinen p. 050 4636 398, etunimi.sukunimi@kempele.fi
Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat:

Yhteystiedot

Työllisyyspäällikkö 
Jussi Jalonen p. 050 4636 390

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja
Outi Ritvakari p. 050 3163 753

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja
Jaana Tolonen p. 044 497 2201

Työnsuunnittelija / palkkatukityöt ja nuorten kesätyöllistäminen
Heli Luukinen p. 050 4636 398

Työnsuunnittelija / ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta ja yritysyhteistyö
Anu Kuusijärvi p. 040 536 4729

sähköpostit etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

Käyntiosoite: Tiilitie 2, 2. krs. (sosiaalitoimisto).
(Varaathan ajan etukäteen puhelimitse)
Postiosoite: PL 12, 90441 Kempele