Sisältö

Tulevat tapahtumat

Näyttelyt

Näyttelyt Kempeleen pääkirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.)

Marraskuu: Outi Vilmingon valokuvanäyttely Barcelona

Pentti Punkin Syntymäpäivät

Lauantaina 24.11. klo 11.00 lasten konsertti Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.): Pentti Punkin Syntymäpäivät esiintyy!

Esityksen kesto n. 45min. Vapaa pääsy! Tervetuloa! Tapahtumasta saa kulttuuripassileiman.

Lapsille jouluinen yhteislaulutilaisuus

Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) lauantaina 1.12.2018 klo 11.00. Laulattajana Liikkuva laulureppu! Vapaa pääsy! Tapahtumasta saa kulttuuripassimerkinnän.

Rakkaimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus

Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) lauantaina 1.12.2018 klo 13.00. Laulattajana Duo Ritunski. Tervetuloa laulamaan rakkaimpia joululauluja Duo Ritunskin johdolla ja nauttimaan joulun tunnelmasta! Vapaa pääsy!

Museon joulumarkkinat

Kempeleen kotiseutumuseon odotetut joulumarkkinat järjestään taas lauantaina 15.12.2018 klo 10-14!

Museon joulumarkkinoilla mm. Miizukka, Taru Tarinaisen korukauppa, Huurre design, Mettäntytöt, Vihertiipertti, Chocoksi ja Nuojuan yrttitila. Myytävänä löytyy liki kaikkea mitä tarvitset jouluun: leipää, leivonnaisia, käsitöitä, neuleita, keramiikkaa, harjoja, roihuja, valokoristeita, saunavihtoja, koruja, hunajaa, vaatteita, kalasäilykkeitä, koristeita ja paljon muuta!

Ohjelma:

JOULUMARKKINAT (noin 30 myyjää)
PONIRATSASTUSTA (3 euroa)
TIERNAPOJAT ESIINTYY KLO 12
LAPSILLE OHJELMAA
KEMPELE-SEURAN GLÖGITARJOILU
TAVATTAVISSA JOULUPUKKI!
MYYNNISSÄ MAKKARAA!

MUURAHAISIA PESÄSSÄ - TARINOITA JA LAULUJA. Koko perheen konsertti!

Lauantaina 12.1.2019 klo 11 ja klo 13 Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.). Huom. Kaksi esitystä!

Stand up -koomikko Matti Patronen on vetänyt henkiset kurahousut jalkaansa ja saapuu Soivan Siilin vieraaksi puhumaan puuta heinää eli kertomaan uskomattomia tarinoita, joissa ei ole päätä eikä häntää tai sitten on - sinä saat itse sen päättää. Ja Soiva Siili -duo soittaa ja laulaa uusia ja vanhoja laulujaan, ja Matinkin laulun laulaa ja Mattikin laulaa. Ja soittaa.

Konsertti kestää n. 40 min ja on sisällöltään sopiva kaikenikäisille. Vapaa pääsy! **kulttuuripassitapahtuma**

Kajaanin kaupunginteatteri: Yksin Sinun

Kajaanin kaupunginteatteri esittää näytelmän Yksin sinun tiistaina 12.2.2019 klo 18.00 Kempeleen Kirkonkylän koulun D-talon juhlasalissa (os. Koulutie 4, 90440 Kempele).

Tragikomedia parisuhteesta ja sen vuosirenkaista. Yksin sinun on syvä ja kaunis esitys miehestä ja naisesta, pitkästä parisuhteesta, jonka vuosirenkaiden väliin on tiivistynyt puhumattomia asioita. Se on esitys läheisyyden kaipuusta ja niistä esteistä, joita itse rakennamme yhteyden mahdollisuuksien tielle. Mutta vaikka lähelle on pitkä matka ja monta ruttuista lakanaa viikattavana, Yksin sinun naurattaa ja lohduttaa. Kuten Krogeruksen näytelmissä aina, ihmistä katsotaan häpeämättömän rehellisesti mutta rakkaudella, sydämen läpi. Esityksen ohjaa Eino Saari ja rooleissa loistavat Eeva Aitta ja Kari Suhonen.

Käsikirjoitus: Anna Krogerus
Ohjaus: Eino Saari
Lavastus ja pukusuunnittelu: Markku Hernetkoski
Valosuunnittelu: Henri Pyy
Äänisuunnittelu: Kari Suhonen

Kesto noin 1 t 50 min. Liput 15 euroa. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 1,50e palvelumaksu.

Lisätiedot esityksestä Kajaanin kaupunginteatterin sivuilta.

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Kirjasto- ja kulttuurijohtaja Anne Toppari
p. 050 - 4636 457
anne.toppari(at)kempele.fi