Sisältö

Ajankohtaista

Elokuun 2020 varhaiskasvatuspaikkojen haku

Elokuussa 2020 alkavalle toimikaudelle tulee varhaiskasvatushakemus tehdä maaliskuun loppuun mennessä. Varhaiskasvatuslain mukaan hakemus tulee jättää neljä kuukautta ennen hoidon alkamista. Varhaiskasvatuspaikkaa (kunnallista ja yksityistä) haetaan sähköisesti.
Sähköinen hakemus

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden myös hakuajan ulkopuolella neljää kuukautta ennen hoidon alkua. Jos varhaiskasvatuspaikkaa tarvitaan äkillisesti vanhemman työllistymisen tai opintojen vuoksi, eikä hoidontarpeen alkamisajankohtaa ole ennakoitavissa, tulee varhaiskasvatuspaikkaa hakea viimeistään kahta viikkoa ennen kuin lapsi sitä tarvitsee.

Lisätietoa varhaiskasvatuksesta, eri vaihtoehdoista ja varhaiskasvatuspaikan hakemisesta saa Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksen sivulta

Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä vanhemmat voivat olla yhteydessä varhaiskasvatuksen palveluohjaajiin.

Palveluohjaustiimin jäsenet:
Pauliina Meyer, Sarkkirannan päiväkodin johtaja p. 050 4636 350 (kunnan länsipuolen päiväkodit, myös yksityiset päiväkodit)

Aini Lukkari, Honkasen päiväkodin ja perhepäivähoidon johtaja p. 050 4636 340 (kunnan itäpuolen päiväkodit, myös yksityiset päiväkodit sekä koko kunnan perhepäivähoito)

Esiopetukseen ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-2021

Lukuvuonna 2020 – 2021 esiopetusta järjestetään vuonna 2014 syntyneille lapsille. Ilmoittautuminen tulee tehdä 20.2.2020 mennessä. Esiopetus alkaa 12.8.2020. Lisätietoa löytyy varhaiskasvatuksen sivulta Esiopetus.

Esiopetukseen ja täydentävään päivähoitoon ilmoittaudutaan ja haetaan sähköisesti. Sähköinen hakemus löytyy Esiopetus-sivulta näytön oikeasta reunasta: Päivähoidon sähköiset palvelut. Kunnallisiin ja yksityisiin päiväkoteihin haetaan samalla tavalla.