Vaara-kollektiivi esittää: Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri

Tapahtuma alkaa: 10.04.2021

Tapahtumapaikka: Kempeleen kirjasto

Kuva: Jenni Tuikka

La 10.4.2021 klo 11 ja klo 13 Vaara-kollektiivi esittää: Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri Kempeleen kirjastossa (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) Huom. Kaksi esitystä! Molempiin esityksiin otetaan rajattu määrä ihmisiä, jotta järjestäminen olisi turvallista.

Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri on Vaara-kollektiivin uusi, tunteita käsittelevä kantaesitys lapsille. Sisarukset Lumi ja Myrsky ovat saaneet käsiinsä mitä ihmeellisimmän keksinnön - tunneimurin! Uuden laitteen testaus menee kuitenkin pahaksi onneksi poskelleen, sillä imuri menee epäkuntoon ja Myrskyltä katoavat kaikki tunteet - ja nehän täytyy jotenkin etsiä takaisin!

Muiden taitojen tavoin myös tunnetaitoja täytyy harjoitella. Miten tunteita tunnistetaan ja milloin niitä on hyvä säätää pienemmälle? Mitä jos hepuli meinaa viedä jalat alta? Entä jos kaikki meneekin ihan solmuun? Kuinka käsitellä hirmuisia möhkötunnemöykkyjä?

Esitys lähestyy tunteita tutkimuksellisella otteella, lasten silmin. Tarina rakentuu hykerryttävän ongelmanratkaisun ja kuplivan huumorin ympärille sisarusten leikin logiikalla. Kaikki tunteet ovat sallittuja!

Lumin ja Myrskyn ihmeellinen tunnekysely -video!

Esityksen kesto 40 min. Ikäsuositus 4-8 vuotta.

Vaara-kollektiivin kotisivut

Vapaa pääsy!

  Takaisin tapahtumalistaan