Taiteiden yö: Kari Peitsamo ja Väisänen

Tapahtuma alkaa: 18.08.2018

Tapahtumapaikka: Pirilä-sali

Kari Peitsamo saapuu Kempeleen Taiteiden yöhön lauantaina 18.8.2018 klo 19.00! Tapahtumapaikkana Kempeleen Pirilä-sali (Piriläntie 145, 90440 Kempele).

Suomirockin eläviin legendoihin lukeutuvan Kari Peitsamon musiikkiura käynnistyi vuonna 1977, jolloin mies teki ensimmäiset levytyksensä. Peitsamon Kauppaopiston naiset oli yksi vuoden 1977 menestyneimmistä rockbiiseistä ja vuosien saatossa kappaleesta on muodostunut ajaton klassikko. Siitä lähtien Peitsamo on julkaissut vuosittain useita albumia eri kokoonpanoissa ja vakiinnuttanut asemansa suomalaisessa rock-skenessä. Vuosien ajan Kari Peitsamo on kiertänyt maata kitaransa kanssa noin sadan keikan vuosivauhdilla. Esiintymispaikat ovat vaihdelleet pienistä baareista suurille festivaali-lavoille. Hänet tunnetaan tunnollisena esiintyjänä, joka esiintymispaikan koosta ja luonteesta riippumatta kykenee vakuuttamaan yleisönsä ja luomaan unohtumattomia musiikki-iltoja.

Lämppärinä toimii Väisänen. Väisänen on oululainen laulaja-tarinaniskijä, jolla on rento ote elämään ja kuolemaan. Väisänen jää mieleen.

Esityksen alussa taiteellinen yllätys.

Kempeleen kulttuuritoimi tarjoaa Taiteiden yön kunniaksi vapaan pääsyn kaikille keikalle!

Soittoajat (muutokset mahdollisia)

klo 19 taiteellinen yllätys

klo 19.10 Väisänen

noin klo 19.45 Kari Peitsamo

Kempeleen Taiteiden yö

  Takaisin tapahtumalistaan