Liikunnallinen verkostoitumisaamu yrityksille 12.2.2020

Tapahtuma alkaa: 12.02.2020

Tapahtumapaikka: Easymove, Pekurintie 2 90450 Kempele

Liikunnallinen ja ilmainen hyvän olon tapahtumamme keskiviikkona 12.2.2020 on suunnattu yrittäjille ja henkilöstön hyvinvoinnista vastaaville henkilöille. Kokeile lempeää joogaa, toiminnallista Zemppi Actionia tai pirteää Spinning -pyöräilyä sekä nauti aamiaisesta verkostoitumisen merkeissä! Voit osallistua aamutapahtumamme yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä!

 

Olet lämpimästi tervetullut Easymoven järjestämään ilmaiseen aamutapahtumaan liikkumaan ja verkostoitumaan! Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 12.2.2020 klo 07 alkaen. Olet tervetullut paikalle yksin tai ystäväsi kanssa.

Aamu alkaa virkistävällä aamiaisella, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua mm. joogaan, spinningiin, Zemppi Action treeniin tai mennä vaikkapa kuntosalille. Voit osallistua halutessasi kahteen jumppaan, klo 7.30 ja klo 8.45 alkaville tunneille. Paikan päällä on myös tarjolla rentouttavaa niska-hartiahierontaa.

Varaathan paikkasi hyvissä ajoin, sillä paikkoja aktiviteetteihin on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sen tulee tapahtua 5.2.20 mennessä. Mikäli ystäväsi tulee mukaan tapahtumaan, myös hänen tulee täyttää oma ilmoittautumislomakkeensa. Mahdolliset ruokarajoitteet voi ilmoittaa sähköpostilla yritykset@easymove.fi

Tilaisuus järjestetään Easymoven Kempeleen toimipisteellä osoitteessa Pekurintie 2 90450 Kempele.

 

Lisätietoja tapahtumasta Easymoven yrityspalvelujohtaja Mirija Holmalta, puh. 050 472 2714 ja sposti mirija.holma@easymove.fi

  Takaisin tapahtumalistaan