Monistuspaja

Monistus- ja korjauspaja tarjoaa paikkoja palkkatuettuun työhön ja kuntouttavaan työtoimintaan. Toiminnan tavoitteena on vaikuttaa yksilön hyvinvointiin ja Kelalle maksettavaan TMT:n kuntaosuuteen.

Monistuspaja

Monistuspaja tuottaa tulostuspalveluita pääasiassa Kempeleen kunnan yksiköille. Tilaus tehdään lähettämällä tilauslomake ja materiaali sähköpostitse tai jättämällä yksiköstä löytyvään kuljetuskoriin noudettavaksi. Toimitusaika valmiilla töillä on 2-5 työpäivää, isoissa tilauksissa voi olla pidempikin.

Korjauspaja

Korjauspajalla korjaamme Kempeleen kunnan yksiköiden kalustoa, esimerkiksi koulujen / päiväkotien huonekaluja ja leluja. Tilaus tehdään lähettämällä tilauslomake sähköpostitse. Tarvittaessa voimme sopia myös tuotteiden kuljetuksesta.

Korjaamme ja kunnostamme myös Kempeleen Kierrätyskeskukseen lahjoitettuja huonekaluja, jotka myydään kunnostettuna Kierrätyskeskuksessa. Emme tee tilaustyönä huonekalujen korjausta / entisöintiä.

Lisäksi puramme ja kierrätämme kunnan yksiköistä poistettuja tieto- ja teleteknisiä laitteita. Otamme vastaan korjauskelvotonta syliin mahtuvaa pienelektroniikkaa, kuten valaisimia, sähkötyökaluja, leivänpaahtimia, leluja, kelloja, tietokoneita ja tulostimia yms. Lahjoituksia voi tuoda pajan aukioloaikana sopimuksen mukaan. Isokokoisia sähkölaitteita, kuvaputkitelevisioita ja - näyttöjä emme ota vastaan.

Ethän jätä kierrätysmateriaalia pihaan, jos emme ole paikalla.

Lisätietoa

Aukioloajat ja yhteystiedot

Avoinna
ma-to 9-15
pe 9-14

Osoite: Kuivaamontie 1, 90440 Kempele

ohjaaja Kaisa Haapakangas, p.040 637 7453
kaisa.haapakangas(at)kempele.fi

Tilaukset
monistuspaja(at)kempele.fi