Taiteiden yö 2017

Tapahtuma alkaa 26.08.2017 klo 00:00

Tapahtuma päättyy 26.08.2017 klo 00:00

Tapahtumapaikka Koko Kempeleen alue

Takaisin tapahtumiin

Ensimmäinen Kempeleen Taiteiden yö pidetään lauantaina 26.8.2017.

Taiteiden yö -tapahtumassa pyritään tuomaan esille alueen taide- ja kulttuuritarjontaa mahdollisimman monipuolisesti. Osallistu Taiteiden yöhön ilmoittamalla oma esityksesi, tapahtumasi tai ideasi mukaan. Ohjelman mukaan ilmoittaminen on maksutonta, mutta kukin tapahtumajärjestäjä huolehtii oman tilaisuutensa kustannuksista.

Tapahtumalla on mahdollisuus päästä mukaan Kempeleen kunnan Taiteiden yön markkinointiin ja viralliseen ohjelmaan. Taiteiden yön ohjelmaan osallistujia kannustetaan etsimään yhteistyökumppaneita auttamaan tapahtumien järjestelyissä.

Kempeleen kunta koordinoi Taiteiden yön ohjelmaa ja pyrkii auttamaan tapahtumanjärjestäjiä lupa-asioissa ja tapahtumapaikkojen löytämisessä. Kutsumme siis kaikki mukaan luomaan mahdollisimman tapahtumarikasta Taiteiden yötä. Myös Kempeleen yrittäjiä pyydetään osallistumaan ja ilmoittamaan halukkuudesta päästä mukaan.

Otamme ideoita ja ilmoittautumisia vastaan taiteen koko kirjosta, musiikista runonlausuntaan ja tanssista kuvataiteeseen. Taiteella ei ole rajoja!

Ohjeita ilmoittautumiseen:

Ilmoita tapahtumasi, esityksesi tai ideasi 31.7.2017 mennessä tästä linkistä tai sähköpostilla osoitteeseen kulttuuri(at)kempele.fi.

Tarkempi ohjelma ja aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

Jo varmistuneita:

Nuorten Akatemia Klubi, pääesiintyjänä Lucas (Liput 10€, ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto)
Pääkirjasto avoinna klo 10-18 (osa Taiteiden yön tapahtumista kirjastolla)