Dave Lindholm Yksin -konsertti **PERUTTU**

Tapahtuma alkaa 05.11.2020 klo 19:00

Tapahtuma päättyy 05.11.2020 klo 21:00

Tapahtumapaikka Kempeleen Pirilä-sali, Piriläntie 145, 90440 Kempele

Osta liput täältä. Linkki avautuu uuteen välilehteen
Takaisin tapahtumiin

Tapahtuma joudutaan perumaan koronatilanteen ja siitä johtuvan vähäisen lipunmyynnin takia.

Jo ostetut liput voi palauttaa Kempeleen kirjastoon (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.). Rahat maksetaan asiakkaan tilille. Tiketistä ostetut liput palautetaan Tikettiin.

Pahoittelemme keikan peruuntumista!

****

Dave Lindholm saapuu Kempeleeseen Yksin-kiertueellaan! Keikka torstaina 5.11.2020 klo 19.00 Kempeleen Pirilä-salissa (Piriläntie 145, 90440 Kempele).

Liput ennakkoon 15€  / ovelta 20€. Ennakkoliput myy Kempeleen kirjasto (Kauppakeskus Zeppelin, 3.krs.) ja Tiketti. Tiketistä ostettuihin lippuihin lisätään 1,50€ palvelumaksu.

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä. Daven ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä ja jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin ensimmäinen Dave Lindholmin sooloalbumi nimellä Iso ”Kynä” Lindholm. Lisänimi ”Isokynä” on seurannut Davea aina näihin päiviin saakka.

Marraskuun 2020 pienellä soolokiertueellaan Dave esiintyy soolona. Kiertue on nimettykin osuvasti: Dave Lindholm – Yksin. Illan ohjelmisto koostuu sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamistaan lauluista, joita hän on tehnyt jo 70-luvulta lähtien, ja jotka hän on säilyttänyt mukanaan ohjelmistossa keikoillaan monet vuosikymmenet. ”Voi kun riittäis pieni taivas”, ”Pieni ja hento ote”, ”Annan kitaran laulaa vaan” ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan, tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina tuo yksi hänen tavaramerkkinsä, ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen.

Tapahtumassa huomioidaan korona-ohjeistukset. Salissa on istumapaikat turvavälein. Tapahtuma-alueella saatavissa käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus. Lippumäärää on rajoitetettu. Tulethan keikalle vain terveenä!

https://www.dexviihde.fi/artisti/dave-lindholm/

Dave Lindholm Spotifyssa

Dave Lindholm Youtubessa