Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Vihikariin uusi yritys: Salgrom Technologies Oy

Vihikariin uusi yritys: Salgrom Technologies Oy

ke 23. syyskuuta 2015 08.04.00

Lentokentäntien varteen Vihikariin on syksyn myötä muuttanut uusi yritys: Salgrom Technologies Oy. Yritys kehittää ja myy automaattisia sammutusjärjestelmiä sekä paloturvaratkaisuja. Yrityksen käyttämä sammutustekniikka on markkinoiden kehittyneintä ja perustuu aerosolitekniikkaan. Salgromatic-laitteistoilla tulipalo saadaan sammumaan muutamassa sekunnissa.

Yrityksen palvelut ulottuvat yksinkertaisista kohde- ja laitesuojauksista räätälöitäviin sammutuslaitteistokokonaisuuksiin sekä kokonaisvaltaisiin huonetila- ja kiinteistösuojausratkaisuihin. Yrityksen asiakkaita ovat mm. Fortum, Wärtsilä, Valio, Fazer, DNA, UPM, Posiva ja Rolls-Royce. Salgromatic-ratkaisuja käytetään myös F1 -veneissä. Sammutusratkaisut eivät kuitenkaan ole vain suurten yritysten asia, vaan Salgromin asiakkaisiin lukeutuu lukuisia pieniäkin yrityksiä.   

Vuonna 2011 perustetun yrityksen kasvunäkymät ovat hyvät. Yritys kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja uusille toimialoille. Lisäksi toimintaan liittyy vahvasti tuotteiden testaaminen ja erilaiset hyväksynnät. Alla videoesimerkki sammutustestistä.