Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Kempeleen juhlaravit ravattiin Äimärautiolla

Kempeleen juhlaravit ravattiin Äimärautiolla

ti 22. elokuuta 2017 14.02.00

Lämmin elokuinen ilta Äimärautiolla tarjosi erinomaiset puitteet Kempeleen kunnan 150-vuotisjuhlaraveille maanantaina 21.8.

Kunnan facebookissa järjestettiin edellisellä viikolla kaikille avoin kisa, josta pääsi kahdeksan voittajaa VIP-vieraaksi juhlaraveihin. Lisäksi kirjastolla oli jaossa vapaalippuja. Paikalla yleisön joukossa oli Kempeleen kunnan luottamushenkilöitä, kunnanjohtoa sekä kempeleläisiä yrityksiä, joilla oli myös omat nimikkolähtönsä raveissa.

Kunnalla oli kaksi omaa lähtöä: lähtö 5, joka oli illan kovin kylmäveristen hevosten lähtö sekä lähtö 7, joka oli illan kovatasoisin lämminveristen lähtö. Lähdön 5 esittelyn avasivat kempeleläinen ravivalmentaja Timo Niemelä ja kunnanjohtaja Tuomas Lohi tandemvaljakolla (video kunnan facebookissa). Vieraat pääsivät myös tallikierrokselle ja tutustumaan Niemelän ravitalliin.


Kylmäveristen lähdön 5 autolähtö starttaamassa.


Ravivieraat pääsivät kurkistamaan ravimaailman kulissien taakse tallikierroksella Niemelän ravitalliin.


Raviradalla hevoset ovat tulta ja tappuraa, mutta tallissa moni tulee rapsuteltavaksi hyvinkin leppoisasti.


Lähdön 5 voittaja Jamas Victor, jonka ohjasti voittoon Panu Ahonen. Palkinnon jakoivat kunnan puolesta valtuuston puheenjohtaja Jarmo Haapaniemi ja kunnanjohtaja Tuomas Lohi.


Lähdön 7 voittaja Faith In Life ohjastajana Marko Hakkarainen. Palkinnon jakoivat kunnan puolesta kunnanhallituksen jäsen Pia Hanski ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Antti Ollikainen.

(kuvat: Kempeleen kunta)