Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Sisältö

Lasten ja nuorten toiminta

LASTEN JA NUORTEN TALOTOIMINTA

Lasten ja  nuorten talotoiminta on suljettu toistaiseksi. Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa verkossa arkisin ma-pe klo 12-16 sekä iltaisin tiistaisin ja torstaisin klo 17-20. Nuorisopalvelut somessa ovat WhatsApp p. 050 3078678/Pirjo, Nuorisopalveluiden facebook sekä Instagram. 
Discord-sovellus on myös otettu käyttöön  tiistaisin ja torstaisin klo 17-20. Ole kuulolla!

Lisätietoja poikkeustilanteesta Kempeleen kunnan Ajankohtaista -sivulla.

Lasten- ja nuortentilat ovat olleet avoimia kokoontumispaikkoja. Kempeleessä lasten- ja nuortentilalla on ollut aina vähintään kaksi nuorisopalvelujen työntekijää turvallisuuden ja laadukkaan ohjauksen takaamiseksi. Lasten- ja nuortentilatoiminta perustuu yhdessä tekemiseen, joten toisten huomioiminen on tilalla tärkeää. Kaverit ovat osa nuoruutta ja tilalla voi kokoontua isommallakin joukolla.

Näppihaukka-toiminta
Näppihaukka-toimintamallilla puutututaan alle 15-vuotiaiden ensimmäiseen ilmi tulleeseen omaisuusrikokseen. Nuorisopalvelut kutsuvat nuoren ja hänen huoltajansa tapaamiseen, jossa keskustellaan lapsen/nuoren elämäntilanteesta, tapahtuneesta rikoksesta sekä sen herättämistä ajatuksista niin lapsen/nuoren kuin huoltajankin osalta. Tarvittaessa sovitaan yhdessä jatkotoimenpiteistä ja raportti tapaamisesta toimitetaan sosiaalitoimistoon.
 

 

Yhteystiedot

Nuorisopalvelujen päällikkö
Sanna Tauriainen
050 3078 981
sanna.tauriainen@kempele.fi 

Nuoriso-ohjaaja
Pirjo Ranta
050 3078 678
pirjo.ranta@kempele.fiNuorisopalvelut Facebookissa

Nuorisopalvelut Instagramissa