Sisältö

Ajankohtaista

Huomio kempeleläiset Zempin kuntosalia käyttävät liikuntapassien ja seniorikorttien omistajat!

 • Kuntosalivuoron aika on muuttunut. Jatkossa Zempin kuntosalia voi käyttää perjantaisin klo 9.30 – 12.30. Kuukausijäsenyyden Easymove Zempin kuntosalille voi hankkia Zimmarin palvelupisteestä. Kuntosalijäsenyys maksaa 10 €.

 

Finnhitz vesivoimistelut starttaa marraskuussa

 • Tervetuloa kokeilemaan Finnhitz vesivoimisteluja torstaisin alkaen 7.11.2019. Käytössä vesivoimisteluvälineet. Ohjaajina toimii Zimmarin oma tuttu poppoo. Vesivoimistelu kuuluu uintimaksuun. Kurkkaa loppuvuoden ohjelma tästä

 

Tunnelmauinti

 • Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta kynttilätunnelmasta Tunnelmauintiin keskiviikkona 4.12.2019 klo 18.00-20.30. Tunnelmauinti-tapahtuman aikana järjestetään vesivoimistelu isossa altaassa klo 18.20-19.00. Ohjelmassa myös rentouttavaa musiikkia. Tapahtuma kuuluu uintimaksuun ja maksuna käyvät myös sarja- ja kausikortit. Tunnelmauinti on tarkoitettu vain aikuisille.

 

Senioreiden olohuone keskiviikkoisin klo 12 – 13

 • Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan Senioreiden olohuoneeseen keskiviikkoisin klo 12.00-13.00. Kurkkaa loppusyksyn aiheet tästä.

 

ODL:n Pro Terveys -luennot

 • Tervetuloa seuraamaan Virkistysuimala Zimmariin ODL:n Pro Terveys -luentoja. Seuraava luento:
  • Torstaina 21.11.2019 klo 14.00-15.00 aiheena pitkäaikaissairauksia ehkäisevä ja terveyttä edistävä liikunta - minkä verran ja millaista?

 

Avantouintipaikan pukutilojen avaimet

 • Kalliomontun avantouintipaikan pukutilojen avaimen voi lunastaa nyt Zimmarista. Kausimaksu on 20 euroa ja se maksetaan avainta noutaessa Zimmarin palvelupisteeseen (katso Zimmarin palvelupisteen aukioloajat tästä).

 

Zimmarin Lehmäkentäntien liittymä on poistettu käytöstä

 • Kulku Zimmarin takana sijaitsevalle parkkipaikalle tapahtuu Pekurintien kautta (kyläkaupan ja kerrostalojen välistä). Katso alueen kartta. Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Pekka Syrjäpalo p. 050 463 6513

 

Huomio kempeleläiset liikuntapassien ja seniorikorttien käyttäjät!

 • 1.5.2017 lähtien yllämainittuihin kortteihin on voinut lisäpalveluna hankkia kuukausijäsenyyden liikuntakeskus Zempin kuntosalille. Kuukausijäsenyys maksaa 10 € ja oikeuttaa käyttämään Zempin kuntosalia perjantaisin klo 9.30 – 12.30. Kuukausijäsenyys ostetaan Zimmarin palvelupisteestä.

 

Kempeleen kunnan omaishoitajille vuosikortti Zimmariin

 • Kempeleen kunta myöntää omaishoitajille liikunnan ja virkistyksen tukemiseen vuosikortin virkistysuimala Zimmariin 16.1.2017 alkaen. Kyseessä on henkilökohtainen etuus ja kortin voi lunastaa Zimmarin palvelupisteestä esittämällä omaishoitosopimuksen. Kortin hinta 50 € ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti on tarkoitettu omaehtoiseen vesiliikuntaan Zimmarin aukioloaikoina.

 
 

Yhteystiedot

Kempeleen kunta/Kempele Akatemia
Virkistysuimala Zimmari
Pekurintíe 1, Kempele

Palvelupiste p. 050 316 9406

Facebook