Sisältö

Ajankohtaista

AquaZumba alkaa keskiviikkona 4.9.2019 klo 18.00 monitoimialtaalla

  • AquaZumba® on hauska ja tehokas vesiliikuntalaji, jonka isäntänsä Zumba® kehitti altaaseen, tietysti pääosin lattarirytmeillä maustettuna. Tunti sopii kaikille. Ohjaajana toimii Minna Lukkari. Tule mukaan altaalle hikoilemaan, tästä ei Pool Partyt parane! Tunnille mahtuu yhteensä 30 henkilöä. Ilmoittautuminen koko kaudelle alkaa 19.8. netissä. Voit ilmoittautua tästä. Kausikortteja on jaossa 15 ensimmäiselle. Loput 15 paikkaa jaossa viikoittain aikaisintaan tuntia ennen AquaZumban alkua palvelupisteellä. Kurkkaa mainos tästä.

 

Aqua Training torstaisin alkaen 5.9.2019 klo 17.30 monitoimialtaalla 

  • Aqua Training on reipastempoinen, musiikkiliikuntatunti vedessä. Hyödynnämme treeneissä vedenvastusta, välineitäkin käyttäen. Sama ohjelma toistuu 3 vk. Ohjaajana toimii kokenut vesiliikunnan ammattilainen Seija Salmi. Tervetuloa mukaan hikoilemaan veteen! Mukaan mahtuu yhteensä 30 henkilöä. Ilmoittautuminen koko kaudelle alkaa 19.8. netissä. Voit ilmoittautua tästä. Kausikortteja on jaossa 15 ensimmäiselle. Loput 15 paikkaa jaossa viikoittain aikaisintaan tuntia ennen Aqua Trainingin alkua palvelupisteellä. Kurkkaa mainos tästä.

 

Avantouintipaikan pukutilojen avaimet

  • Kalliomontun avantouintipaikan pukutilojen avaimen voi lunastaa nyt Zimmarista. Kausimaksu on 20 euroa ja se maksetaan avainta noutaessa Zimmarin palvelupisteeseen (katso Zimmarin palvelupisteen aukioloajat tästä).

 

Zimmarin Lehmäkentäntien liittymä on poistettu käytöstä

  • Kulku Zimmarin takana sijaitsevalle parkkipaikalle tapahtuu Pekurintien kautta (kyläkaupan ja kerrostalojen välistä). Katso alueen kartta. Lisätietoja kiinteistöpäällikkö Pekka Syrjäpalo p. 050 463 6513

 

Huomio kempeleläiset liikuntapassien ja seniorikorttien käyttäjät!

  • 1.5.2017 alkaen yllämainittuihin kortteihin voi lisäpalveluna hankkia kuukausijäsenyyden liikuntakeskus Zempin kuntosalille. Kuukausijäsenyys maksaa 10 € ja oikeuttaa käyttämään Zempin kuntosalia perjantaisin klo 10 – 13). Kuukausijäsenyys ostetaan Zimmarin palvelupisteestä.

 

Kempeleen kunnan omaishoitajille vuosikortti Zimmariin

  • Kempeleen kunta myöntää omaishoitajille liikunnan ja virkistyksen tukemiseen vuosikortin virkistysuimala Zimmariin 16.1.2017 alkaen. Kyseessä on henkilökohtainen etuus ja kortin voi lunastaa Zimmarin palvelupisteestä esittämällä omaishoitosopimuksen. Kortin hinta 50 € ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortti on tarkoitettu omaehtoiseen vesiliikuntaan Zimmarin aukioloaikoina.

 
 

Yhteystiedot

Kempeleen kunta/Kempele Akatemia
Virkistysuimala Zimmari
Pekurintíe 1, Kempele

Palvelupiste p. 050 316 9406

Facebook