Sisältö

Liikuntakortit

Seniorikortti ja liikuntapassit

Seniorikortti on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille kempeleläisille. Kortti maksaa 55 € ja on voimassa ostopäivästä lähtien yhden vuoden.

Liikuntapassi on tarkoitettu kempeleläisille työttömille tai alle 65 vuotiaille eläkeläisille. Työttömien liikuntapassi on voimassa puoli vuotta ostopäivästä, hinta 27,50 €. Eläkeläisten liikuntapassi on ostopäivästä lähtien voimassa yhden vuoden, hinta 55 €. Tiedustelut ja korttien lunastaminen Virkistysuimala Zimmarista p. 050 3169 406, ziuimala@kempele.fi

Seniorikortti ja liikuntapassi ovat tarkoitettu omaehtoiseen vesiliikuntaan (sis. myös yleiset vesivoimistelut) Virkistysuimala Zimmarissa. Sisäänpääsy arkisin ennen klo 14.00 (alkaen 1.1.2020). Uintiaika on maksimissaan kaksi tuntia, eli hallista on poistuttava viimeistään klo 16.00. Viikonloppuisin ei rajoitusta. Muina aikoina normaalit hinnaston mukaiset uintimaksut. Korttiin ei sisälly erityisryhmien vesivoimistelut, kuten muun muassa terveyskeskusten vesivoimistelut.

Korteilla mahdollistuu myös Kempelehallin kuntosalin käyttö arkisin klo 8.00–16.00 koulujen lukuvuoden aikana, varattujen vuorojen ulkopuolella. HUOM! Ei iltaisin ja koulujen loma-aikoina. Kempelehallin vastaanotossa on myynnissä kulkulätkiä (hinta 8 € / lätkä), johon seniorikortin tai liikuntapassin voimassaolo ladataan. Vanhoilla magneettikorteilla pääsee vielä sisään, mutta ne tulee päivittää uuteen sirulliseen lätkään viikkoon 10 mennessä. Lätkän voi uusia Kempelehallin kasalla.

1.5.2017 alkaen seniorikorttiin ja liikuntapassiin on voinut lisäpalveluna hankkia kuukausijäsenyyden Easymove - Kempeleen kuntosalille. Kuukausijäsenyys maksaa 10 € ja oikeuttaa käyttämään kuntosalia perjantaisin klo 9.30–12.30. Kuukausijäsenyys ostetaan Zimmarin palvelupisteestä.

Veteraanikortti

on tarkoitettu kempeleläisille veteraaneille Virkistysuimala Zimmariin (sis. myös yleiset vesivoimistelut).

Erityisliikunnan vuosikortit

Erityisliikunnan vuosikortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kortin hinta alle 18 vuotiaille on 27,50 €, aikuisille 55 €. Tarkoitettu kempeleläisille, joilla on esittää EU:n vammaiskortti. EU.n vammaiskorttia voi hakea olemassa olevalla virallisella päätöksellä. Katso lisätiedot, miten haet vammaiskorttia tästä.

Omaishoitajien vuosikortti

Kortti on tarkoitettu kempeleläisille omaishoitajille omaehtoiseen vesiliikuntaan. Kyseessä on henkilökohtainen etuus ja kortin voi lunastaa Zimmarin palvelupisteestä esittämällä omaishoitosopimuksen. Kortin hinta 55 € ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Latujen ja kenttien kunnossapito


Katso ajantasaiset kunnossapitotiedot -> linkki Fluent-järjestelmään

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Liikuntapalveluiden päällikkö
Katja Vähäkuopus
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 3163804

Erityisliikunnan koordinaattori
Juha Vuoti
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 040 570 4711

Liikuntapaikkamestari
Heino Peteri
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 4636514

Virkistysuimalan vastaava
Tarja Koivisto
etunimi.sukunimi@kempele.fi
p. 050 463 6493

Kempeleen kunnan liikuntapalvelut facebook