Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Sisältö

Museon tapahtumat

16.6. ja 18.6. klo 9.15 Kevyttä aamujumppaa museon pihapiirissä. Järjestäjänä Kempeleen liikuntapalvelut, ohjaajana Minna Lammassaari.

24.6. klo 12 Museon yhteislaulut. Järjestäjänä Hanuripartio. Tervetuloa laulamaan!

1.7., 15.7. ja 29.7. klo 10 Museon aamuhartaudet. Seurakunta järjestää aamuhartaudet museon pihassa turvavälit huomioiden.

2.7. klo 18 Museoklubi: MAJA

MAJA on suomenkielinen folk-duo, jossa soittavat ja laulavat laulaja-lauluntekijät Julia Vornanen ja Marko Siekkinen. MAJA soittaa omaa suomenkielistä musiikkia. Keikoilla kuullaan biisejä myös molempien artistien omilta levyiltä. MAJAn musiikissa pääosassa on kaksiääninen harmoninen laulu. Biisejä säestää kitara ja koskettimet, kokonaisuutta täydentää myös banjo ja erilaiset rytmisoittimet. Tapahtuma on ilmainen ja sopii koko perheelle. Kesto n. 1h.

https://www.facebook.com/majaduo/

8.7. klo 12 Museon yhteislaulut. Järjestäjänä Hanuripartio. Tervetuloa laulamaan!

10.7. klo 10 Teatteri Tie esittää: Kettu ja Korppi ja muita opettavaisia tarinoita Aisopoksen tapaan. Esitys on suunnattu yli 5-vuotiaille ja kestää väliaikoineen n. 1h. Rooleissa Tanja Huuskonen. Sateisella säällä esitys pidetään museon navetassa.

11.7. klo 13.00 Kesäpäivä Museolla - Ritunski Duo.

Ritunski Duo esittää viihdemusiikkia Viululla ja harmonikalla. Kesto n 45 minuuttia. Vapaa pääsy. Tervetuloa vaikka koko perheellä nauttimaan kesäpäivästä museolla!

23.7. klo 18 Museoklubi: Väisänen

Väisänen on oululainen kuplettilaulaja, jolla on rento ote elämään ja kuolemaan. Väisäsen tyyliin kuuluvat folk ja vanhan ajan henkinen kuplettilaulanta. Väisänen jää mieleen! Tapahtuma on ilmainen ja sopii koko perheelle. Kesto n. 1h.

8.8. klo 11 ja 13 Nuojuan Teatteripaja esittää: Maatila lomailee.

Martta ja Hösselström ovat menneet naimisiin ja tuore aviopari lähtee häämatkalle Pöytyälle. Maatilan eläimet ovat innoissaan, sillä heille on tulossa lomittaja, joka varmasti järjestää eläimillekin kunnon loman! Lomittajalla on kuitenkin kokolailla erilainen näkökanta siitä, kuinka asiat tulee hoitaa. Esitys kestää n. 30min. ja sopii kaikenikäisille. Vapaa pääsy! Vapaaliput ennakkovarauksessa museolta ja kirjastosta (max. 80 henkeä / esitys).

Kaikkiin museon tapahtumiin on vapaa pääsy!

Tapahtumakalenteri

Yhteystiedot

Kirjasto- ja kulttuurijohtaja Anne Toppari
p. 050 463 6457
anne.toppari(at)kempele.fi