Sisältö

Kurssimaksut ja maksuetuudet

Kempele-opiston maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu.

KEMPELE-OPISTOSSA ON LUKUVUONNA 2017 - 2018 KÄYTÖSSÄ SEURAAVAT MAKSUETUUDET:

1. Kempeleläiset työttömät (työtön työnhakija) saavat lukuvuoden aikana yhden kurssin ilmaiseksi lukuunottamatta musiikin yksilöopetusta. Opiskelijan tulee itse anoa maksuetuutta noin viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämä tapahtuu toimittamalla TE-palveluiden todistus työnhaun voimassaolosta opiston toimistoon (käyntiosoite: Honkasentie 15), sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi tai postitse osoitteella Kempeleen kunta, Kempele-opisto, PL 12, 90441 Kempele. Todistuksen tulostuspäivä ei saa olla kahta viikkoa vanhempi. Myönnämme alennuksen työvoimahallinnon 02 = työtön, koodilla. Kempele-opisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä. Työttömän maksuetuus on henkilökohtainen.

2. Opetushallituksen myöntämä opintoseteliavustus on käytetty kuluvan lukuvuoden osalta loppuun.

Opetushallitus on myöntänyt Kempele-opistolle opintoseteliavustusta, jota voidaan käyttää senioriväestö (63-vuotta täyttäneet) ja eläkkeellä olevat sekä oppimisvaikeuksia kokevat -kohderyhmiin kuuluvien opiskelijoiden opintomaksujen korvaamiseen tai alentamiseen vapaan sivistystyön tutkintoon johtamattomassa koulutuksessa. Opiskelija voi käyttää opintoseteliä maksuvälineenä lukuvuonna 2017-2018 Kempele-opiston järjestämän koulutuksen yksittäisen kurssin maksamiseen tai kurssimaksun alennukseen. (Huom! Mikäli ilmoittaudut netin kautta, älä maksa vielä kurssimaksua.)

  • Setelin arvo on 20 euroa

  • Opisto ei palauta rahaa, mikäli kurssi on halvempi kuin 20 euroa

  • Opintosetelietuutta myönnetään niin kauan kuin määrärahaa on jäljellä

  • Opintoseteli on saajalle henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa rahaksi

  • Opintosetelietuutta voi käyttää vain kerran lukuvuoden aikana

  • Opetushallituksen päätöksen mukaan eläkeläinen on henkilö, joka saa sairas- tai kansaneläkettä eikä hän ole ansiotyössä. Senioriväestöllä tarkoitetaan 63-vuotta täyttäneitä (ehdon tulee täyttyä kurssin alkuun mennessä). Oppimisvaikeuksia kokevien osalta määrittelyn lähtökohtana on henkilön oma kokemus oppimisvaikeuksista. Myönnämme etuuden automaattisesti 63-vuotta täyttäneille ensimmäisestä kurssimaksusta. Muiden tulee ottaa yhteyttä opiston toimistoon etuuden saamiseksi.

  • Opetushallituksen myöntämää opintoseteliavustusta on käytetty suoraan kurssimaksujen korvaamiseen seuraavilla kursseilla: Voima-tasapainoryhmät, Kehitysvammaisten salibandykerho ja Eväitä elämään.


Lukuvuonna 2017–2018 Kempele-opistolla ei ole käytössä opiskelijapassia.

Ajankohtaista

Kurssitoiveita Kempele-opistolle voit jättää tästä

Voit selata opinto-ohjelmaa ja ilmoittautua tästä

Opinto-ohjelma sähköisenä lukuversiona löytyy tästä

Koko lukuvuoden kestäville kursseille ei tarvitse ilmoittautua kevätlukukaudeksi uudelleen. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden.

Yhteystiedot

Hallinto
Merja Hillilä
Kempele-opiston rehtori
p.050 4636 423

Hely Takalahti
kurssisihteeri
p.050 4636 431

Päätoimiset opettajat
Henna Luokkanen
tekstiilityönopettaja
p. 050 4636 499

Kari Suvilehto
musiikinopettaja
p. 050 5236 832

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kempele.fi

käyntiosoite:
Kempele-opisto
Honkasentie 15, 90450 Kempele
p 050 4636 431
Kartalla

postiosoite:
Kempeleen kunta
Kempele-opisto
PL 12
90441 KEMPELE

Voit lähettää palautteesi osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi