Varhaiskasvatuksen opettaja

ke 17. toukokuuta 2023 08.00.00

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Varhaiskasvatuksen opettaja
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 5.6.2023 klo 15:00               Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 17.5.2023                          Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Varhaiskasvatuksen opettaja! Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Kirkonkylän päiväkotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Kirkonkylän päiväkodille valmistuvat uudet tilat tammikuussa 2024 avattavaan Kirkonkylätaloon. Tule mukaamme lämminhenkiseen työyhteisöön rakentamaan lapsille turvallista ja sujuvaa kasvunpolkua aina esiopetukseen asti.

Kempeleen varhaiskasvatuksessa lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä turvataidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi ja pedagogiikkaa innostuneiden ammattilaisten kanssa.

Odotamme varhaiskasvatuksen opettajalta innostunutta ja kehittävää työotetta, moniammatillista työskentelytapaa sekä hyviä tiimi- ja työyhteisötaitoja. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti. Lisäksi arvostamme tunne- ja vuorovaikutustaitoihin liittyvien työtapojen ja menetelmien osaamista sekä pienryhmäpedagogiikan tuntemusta työtapana. Edellytämme tehtävissä esiopetuspätevyyttä.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 tai 27 § ja 75 § siirtymäsäädösten mukaisesti. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista sekä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio G:n mukaan tehtäväkohtainen peruspalkka 2650,73 €/kk. Huomioimme varhaiskasvatuksen opettajien palkkauksessa esiopetusryhmässä työskentelyn, jolloin tehtäväkohtainen peruspalkka on 2720,86 €/kk. Kasvatustieteen maisterin tutkinnosta maksetaan lisäksi 70 €/kk maisterilisää. Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 5.6.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.8.2023
Palkkaus: OVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 531837

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirkonkylän päiväkodinjohtaja Sirkku Mustonen, p. 044 4972 234.

Kempeleessä 17.5.2023

Virpi Uutela
varhaiskasvatuksen johtaja