Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (3)

to 16. maaliskuuta 2023 08.00.00

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (3)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 31.3.2023 klo 15:00       Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 16.3.2023                    Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toistaiseksi voimassa olevat tehtävät (3 tehtävää) Sarkkirannan päiväkodin Rentolantien toimipisteeseen 1.8.2023 alkaen. Rentolantiellä toimii Sarkkirannan päiväkodin kolme lapsiryhmää kodinomaisissa tiloissa. Päiväkodissa varhaiskasvatusta toteutetaan 1-5 vuotiaille lapsille.

Lapsen ja perheen hyvinvointi ja kohtaaminen arjessa on meille tärkeää. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksemme pedagogiikkaa ja laatua. Kehittämisen erityisenä painopisteenämme on tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä turvataidot. Henkilöstön osaamisen tueksi järjestämme täydennyskoulutusta sekä kehitämme aktiivisesti työhyvinvointia. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja varhaiskasvatuksen pedagogiikan hallintaa. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi kohdataan yksilöllisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusehto määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§:n mukaan. Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista sekä hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa. Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. ePassi -etuus, edullinen virkistysuimalan vuosikortti ja vuoden 2023 aikana käyttöön otettava työsuhdepolkupyöräetu. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 31.3.2023 klo 15:00 mennessä.

Tehtävien haastattelut järjestetään viikolla 16 ja valintapäätökset tehdään vk 17.

Työ alkaa: 1.8.2023
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 511326

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Sarkkirannan päiväkodinjohtaja Tiina Heiskanen, puh. 050 4636350.

Kempeleessä 16.3.2023

Virpi Uutela
varhaiskasvatuksen johtaja