Työllisyyskoordinaattorin virka

ma 19. syyskuuta 2022 08.00.00

Kempele on yli 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on reilu 1 100 henkilöä.

Työllisyyskoordinaattori
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 7.10.2022 klo 15:00          Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 19.9.2022                      Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnassa on haettavana työllisyyskoordinaattorin toistaiseksi voimassa oleva virka 1.12.2022 alkaen.

Työllisyyskoordinaattorin pääasiallisina tehtävinä on, työllisyyspalveluihin liittyvä verkostoyhteistyö ja kehittäminen (50 %), sekä asiakaspalvelutyö, sisältäen osaamisen kehittämisen tarpeet ja vieraskieliset asiakkaat (50 %).

Työllisyyskoordinaattori kehittää, yhdessä eri kuntien toimijoiden, Oulun seudun kuntakokeilun, kolmannen sektorin, koulutuksen järjestäjien ja yrittäjien kanssa toimivaa kokonaisuutta työttömien työnhakijoiden työllistymiseksi ja koulutukseen ohjautumiseksi, sekä luo uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen.

Työllisyyskoordinaattori vastaa työllisyyden kuntakokeilun henkilöasiakkaan palvelusta. Tehtävään sisältyy määräajoin tehtävät haastattelut, joissa kartoitetaan asiakkaan palvelutarve, työnhaun tilanne, osaaminen, työnhakutaidot ja työkyky. Haastattelussa asiakasta ohjataan työhön ja palveluihin. Asiakkaalle laaditaan suunnitelma, jossa sovitaan työnhausta.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä monipuolinen ja ajantasainen työkokemus asiakaspalvelutehtävistä.

Odotamme osaamista arvioida asiakkaan palvelutarpeita sekä taitoa ottaa kantaa asiakkaan palvelutarpeeseen. Työssä tarvitaan asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa, jossa korostuvat vuorovaikutustaidot. Lisäksi odotamme tietoteknistä osaamista. Luemme eduksi työmarkkinoiden tuntemuksen sekä ohjaus- ja motivointitaidot. Kuntoutus- ja eläkejärjestelmien sekä sosiaalialan palveluiden tuntemuksesta on tehtävän hoidossa etua.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 7.10.2022 klo 15:00.

Työ alkaa: 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES 01ASI040
Työavain Kuntarekry: 467960

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyspäällikkö Jussi Jalonen, puh. 050 4636 390.

Kempeleessä 19.9.2022

Miia Marjanen
elinvoimajohtaja