Tarjouspyyntö Kempelehallin vuokrauksesta ja toiminnan järjestämisestä

perjantai 09.02.2018, 09:43

TARJOUSPYYNTÖ

KEMPELEHALLIN VUOKRAUKSESTA JA TOIMINNAN JÄRJESTÄMISESTÄ

                     

Kempeleen kunta pyytää tarjoustanne Kempelehallin vuokrauksesta ja toiminnan järjestämisestä 1.1.2020 - 31.12.2024.

 

Vuokrauksesta tehdään sopimus tarjouspyyntöasiakirjojen liitteenä olevan sopimusluonnoksen mukaisesti. Tarjoajan on tutustuttava kohteeseen ennen tarjouksen antamista.

 

Tarjous tulee antaa liitteenä olevalle tarjouslomakkeelle. Tarjous tulee antaa 16.3.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti tarjouspalvelu.fi -portaalin kautta. Valinta tehdään korkeimman vuokran perusteella (vuokralaisen maksama kuukausivuokra).

 

Tarjoajalla tulee olla yli viiden (5) vuoden kokemus halliyrittämisestä ja lisäksi tarjoajalla / palvelun tuottajalla tulee olla:

 

-        yli viiden vuoden kokemus liikuntahallin kiinteistöhuollosta, laitteiden ja koneiden tekniikasta (säätäminen, korjaukset/huollot) sekä jäähallin kylmäkoneista ja laitteista

-        kokemusta ja näyttöä liikuntapalveluiden myymisestä, liikuntatapahtumien sekä sarjatoiminnan järjestämisestä ja tuottamisesta sekä muiden kuin liikuntatapahtumien järjestämisestä ja tuottamisesta (messut, konsertit, näyttelyt tms.)

-        kokemusta ja näyttöä kahvila- ja grilli- ja myymäläpalveluiden tuottamisesta

-        kokemusta ja näyttöä varustehuollon palveluiden tuottamisesta. Tarjoajan tulee tuottaa hallissa luistimien teroitusta ja muuta varustehuollon palvelua.

 

Tarjoajan tulee esittää tarjouksensa yhteydessä kuvaukset käytettävästä asiakaspalautejärjestelmästä sekä palvelun laatutasojärjestelmästä. Lisäksi tarjoajan tulee esittää hallin kehittämissuunnitelma (toiminnan kehittäminen ja monipuolistaminen, viestintä- ja markkinointi ym.) sopimuskauden ajalle.

 

 

Kempele 30.1.2018

 

« Takaisin