Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Sosiaaliohjaaja

tiistai 23.06.2020, 08:00

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

 

Sosiaaliohjaaja

_____________________________________________________________________________

 

Haku päättyy:              24.7.2020 klo 15:00                         Palvelussuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty:          23.6.2020                                       Työn luonne: Kokoaikatyö

______________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Kempeleen kunnassa on haettavana sosiaaliohjaajan toistaiseksi voimassa oleva virkasuhde ensisijaisena sijoituspaikkana sosiaalipalveluiden aikuissosiaalityö. Kempeleen sosiaalitoimessa on seitsemän sosiaalityöntekijän ja neljä sosiaaliohjaajan virkaa.

 

Sosiaaliohjaajan tehtävä sisältää ohjausta ja neuvontaa, suunnitelmallista työskentelyä erityisen tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa, viranhaltijapäätösten valmistelua sekä palvelutarpeen arviointia ja työparityöskentelyä yhdessä sosiaalityöntekijän kanssa. Sosiaaliohjaaja osallistuu myös virka-aikaiseen päivystykseen.

 

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 § 3 ja § 8 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta. Arvostamme myös aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen. Kokemus sosiaalityöstä / aikuissosiaalityöstä katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. 

 

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 24.7.2020 klo 15:00 mennessä.

 

 

Työ alkaa:                     1.9.2020 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                      KVTES:n mukaan

Työavain Kuntarekry:    301380

 

 

Yhteystiedot

Lisätietoja ajalla 1.- 24.7.2020 antaa johtava sosiaalityöntekijä Vuokko Ohtonen, puh. 050 5681905.

 

 

 

Kempeleessä 23.6.2020

 

 

Marja-Leena Meriläinen
sivistys- ja hyvinvointijohtaja

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin