Palvelusihteeri (40%)

ke toukok. 15 08:00:00 2024

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 500 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Palvelusihteeri (40 %)
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 7.6.2024 klo 15:00       Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 15.5.2024                  Työn luonne: Osa-aikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva palvelusihteerin virka 1.8.2024 alkaen (40 % työaika).

Kempeleen varhaiskasvatuspalvelut koostuu 9 kunnallisesta ja 4 yksityisestä päiväkodista, kunnallisesta perhepäivähoidosta ja avoimen varhaiskasvatuksen palveluista. Palvelusihteerin virka kohdistuu sekä varhaiskasvatuksen hallinnon tehtäviin että varhaiskasvatusyksiköiden tarpeisiin. Virka on 40 % kokoaikaisesta tehtävästä (2 päivää/viikko).

Palvelusihteerin keskeisiin tehtäviin kuuluvat muun muassa kunnallisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen asiakasmaksujen tuloselvitys-, maksupäätös- ja laskutusprosessin tehtäviä, yksityisen varhaiskasvatuksen palvelusetelipäätös- ja maksatusprosessin tehtäviä. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakirja- ja taloustehtäviä ja muita yleisiä sihteeri- ja toimistotehtäviä esim. henkilöstöhallinnon osalta ja hallinnollisten asiakirjojen valmistelutyö asianhallintajärjestelmässä.

Odotamme palvelusihteeriltä asiakaslähtöistä ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen. Arvostamme kokemusta toimistotyöstä ja hyvää tietoteknistä osaamista. Kelpoisuusehtona palvelusihteerin tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Virkaan valitulla on kuuden (6) kuukauden koeaika ja valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työaika on toimistotyöaika 14h 30min/vko (40 % työaika). Työ alkaa 1.8.2024.

Kempeleen kunnassa on tarjolla työntekijöille henkilöstöetuina mm. edullinen virkistysuimalan vuosikortti. Lisäksi kunnan työntekijät voivat hyödyntää useiden kempeleläisten yritysten tarjoamia etuja mm. liikuntaan ja muihin palveluihin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 7.6.2024 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 1.8.2024
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 603251

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävään liittyen voi tiedustella varhaiskasvatuksen johtaja Virpi Uutelalta 31.5.2024 p.050 5681907.

Kempeleessä 15.5.2024

Virpi Uutela
varhaiskasvatuksen johtaja