Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

torstai 30.07.2020, 08:00

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

 

Ohjaaja

_____________________________________________________________________________

Haku päättyy:        14.8.2020 klo 15:00                        Palvelussuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty:     30.7.2020                                       Työn luonne: Kokoaikatyö

______________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Kempeleen kunnan sosiaalipalveluissa on haettavana ohjaajan toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisena sijoituspaikkana on mielenterveysasiakkaita palveleva Zytkäri.

 

Zytkärin toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää itsenäisesti asuvien asukkaiden psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä ja tukea heitä selviytymään asumisen ja arkielämän vaatimuksista. Ohjaajan tehtävä sisältää muun muassa ryhmätoimintojen suunnittelua ja toteuttamista yhdessä työparin kanssa. Tehtävään sisältyy myös asiakkaiden tukeminen ja ohjaaminen asumisessa, elämänhallinnassa ja yhteiskuntaan kiinnittymisessä. Ohjaaja toimii yhteistyössä muun muassa aikuissosiaalityön ja mielenterveyspalveluiden kanssa.

 

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuslain 817/2015 § 8 mukainen pätevyys tai tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamisessa. Lisäksi arvostamme koulutusta ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kuntouttavaa ja moniammatillista työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. 

 

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

 

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 14.8.2020 klo 15:00 mennessä.

 

Työ alkaa:                         1.9.2020 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus:                         KVTES:n mukaisesti

Työavain Kuntarekry:      305542

 

Yhteystiedot

johtava sosiaalityöntekijä Vuokko Ohtonen, puh. 050-568 1905, vuokko.ohtonen@kempele.fi

 

 

 

Kempeleessä 30.7.2020

 

 

Vuokko Ohtonen

johtava sosiaalityöntekijä

« Takaisin