Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Ohjaaja

keskiviikko 24.06.2020, 08:00

Kempele on reilun 18 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

 

Ohjaaja

_____________________________________________________________________________

 

Haku päättyy:              21.7.2020  klo 15.00      Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty:          24.6.2020                      Työn luonne: Osa-aikatyö

______________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Haemme Kempeleen kunnan nuorisopalveluihin ohjaajaa 50% työajalla Ohjaamo Kempele -hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2020 - 28.2.2023, aloitus sopimuksen mukaan.

 

Kyseessä on 50%:n työajalla oleva ohjaajan tehtävä ESR-rahoitteisessa Ohjaamo Kempele -hankkeessa. Ohjaamo Kempele -hankkeen tavoitteena on tarjota ikäryhmälle 15-28-vuotiaat koulutukseen ja työelämään siirtymiseen tai muihin heidän tarvitsemiin palveluihin yhden luukun toimintamallilla. Lisäksi tavoitteena on tarjota nuorille ja nuorille aikuisille matalankynnyksen henkilökohtaista tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea. Tavoitteena on myös kehittää yhteistyötä viranomaissektorilla, 3. sektorin sekä työnantajapuolen välillä sekä monipuolistaa nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuja matalankynnyksen palveluja.

 

Ohjaaja vastaa hankesuunnitelman mukaisesta toimintamallin toteutuksesta ja laatii tarkemman projektisuunnitelman yhdessä hankekoordinaattorin kanssa. Lisäksi hän suunnittelee sekä luo moniammatillista verkostoa Ohjaamo Kempele -hankkeen tueksi. Ohjaaja huolehtii oman työn raportoinnista sekä vaikuttavuuden arvioinnin. Ohjaaja toteuttaa Ohjaamon viestintää, ryhmätoimintoja sekä työparityöskentelyä.

 

Tehtävän kelpoisuusehtona on alaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme kenttätyön kokemusta nuorten yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Lisäksi arvostamme palvelujärjestelmän, verkostoyhteistyön sekä ohjaamotoiminnan tietämystä ja kokemusta.

 

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Haastattelut pidetään viikolla 32-34. Hakuaika päättyy 21.7.2020 klo 15.00. Sähköiset hakemukset www.kempele.fi/tyopaikat.

 

 

Työ alkaa:                     1.9.2020

Palkkaus:                      KVTES:n mukaan

Työavain Kuntarekry:    302024

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalveluiden päällikkö Sanna Tauriainen viikon 26 aikana puh. 050-3078981 tai sähköpostilla sanna.tauriainen@kempele.fi

 

 

 

Kempeleessä 24.6.2020

 

 

Marja-Leena Meriläinen
sivistys- ja hyvinvointijohtaja

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin