Kokin ja ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet

ti 4. huhtikuuta 2023 08.00.00

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Kokin ja ruokapalvelutyöntekijän sijaisuudet
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 29.12.2023 klo 15:00            Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 4.4.2023                            Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on tarjolla kokin sekä ruokapalvelutyöntekijän eripituisia sijaisuuksia.

Työssäsi vastaat osaltasi ateriapalveluiden tuottamisesta kunnan eri kohteisiin. Tehtäviisi kuuluu mm. ruoan valmistaminen/kypsentäminen, lisäkkeiden ja välipalojen valmistaminen, astiahuoltoa sekä omavalvonnan mukaisia tehtäviä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta. Lisäksi edellytämme ravitsemusalan työkokemusta sekä hygieniapassia. Hakijan tulee osata viestiä ja kommunikoida työtehtävien suoriutumisien kannalta riittävän hyvin suomen kielellä.

Arvostamme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä kykyä tehdä työtä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 29.12.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 517556

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma, puh. 050 3430397.

Kempeleessä 4.4.2023

Marjo Rauma
ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö