Kiinteistöpäällikön virka

ma 22. marraskuuta 2021 14.14.00

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Kiinteistöpäällikkö
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 7.12.2021 klo 15:00      Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 22.11.2021                 Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme Kempeleen kuntaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen kiinteistöpäällikköä johtamaan tilapalveluita 2.1.2022 alkaen. Virka sijoittuu teknisiin palveluihin.

Tehtävässään kiinteistöpäällikkö vastaa tilapalvelujen kokonaisuudesta, kehittämisestä, henkilöstöstä ja taloudesta. Tehtävät pitävät sisällään mm. kunnan kiinteistöjen hallintaa, kehittämistä, vuokrausta ja kiinteistöjen PTS-suunnitelmien toteuttamista. Lisäksi kiinteistöpäällikkö vastaa omana työnä tehtävien hankkeiden valvonnasta ja työnjohdosta. Kiinteistöpäällikkö toimii myös kunnan sisäilmatyöryhmän puheenjohtajana ja osallistuu teknisten palvelujen johtoryhmätyöskentelyyn.

Kempeleen kunnan tilapalveluissa työskentelee kiinteistöpäällikön lisäksi kiinteistötyönjohtaja, kirvesmiehiä sekä kiinteistönhoitajia.

Virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on tehtävään soveltuva opistoasteinen koulutus, vastaava AMK -tutkinto tai muu tekninen koulutus ja riittävä käytännön kokemus toimialaan kuuluvista tehtävistä.

Arvostamme ymmärrystä ja osaamista kiinteistöjen kustannustehokkaasta ylläpidosta ja elinkaaren hallinnasta. Lisäksi arvostamme aiempaa vastaavaa kokemusta, joustavuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua toimintaympäristön muutoksiin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Valinta on ehdollinen, kunnes viranhaltija on toimittanut hyväksyttävän terveydentilaa koskevan selvityksen. Pyydämme toimittamaan hakemukset 7.12.21 klo 15:00 mennessä sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat.

Työ alkaa: 2.1.2021
Palkkaus: TS:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 397030

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Tuomo Perälä, puh. 050 4169922.

Kempeleessä 22.11.2021

Tuomo Perälä
tekninen johtaja