ICT-asiantuntija

keskiviikko 16.05.2018, 08:00

Kempele on reilun 17 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

ICT-asiantuntija

_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 4.6.2018 klo 15:00       Palvelussuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 16.5.2018                  Työn luonne: Kokoaikatyö

________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme Kempeleen kunnan tietohallintopalveluihin ICT-asiantuntijaa. Aloitus on 2.7.2018 tai sopimuksen mukaan.

Etsimämme henkilö pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tässä tehtävässä onnistuaksesi tarvitset ICT-ympäristöjen vankan osaamisen (mm. palvelimet, pääte- ja oheislaitteet, verkot, ohjelmistot) lisäksi analysointi-, ongelmanratkaisu-, kehittämis-, vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja. Osallistut tarvittaessa kehitysprojekteihin asiantuntijan roolissa, mutta osaat myös hallita projekteja. Pystyt hahmottamaan isompia kokonaisuuksia ja asioiden riippuvuussuhteita sekä osaat aikatauluttaa omia ja muiden tehtäviä. Useamman vuoden työkokemuksesi kautta tietohallintoon tai vastaavaan yksikköön liittyvät tehtävät ja prosessit ovat sinulle tuttuja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään alaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotason tutkinto. Tehtävään hakevalla tulee olla myös mahdollisuus oman ajoneuvon käyttöön.

Arvostamme palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työskentelytapaa, pitkäjänteisyyttä ja kykyä työskennellä paineen alaisuudessa. Asioiden tekeminen kerralla oikein on sinulle tärkeää ja osaat myös vaatia tätä eri sidosryhmiltä. Jatkuva parantaminen näkyy päivittäisessä työskentelyotteessasi ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kempele.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 4.6.2018 klo 15:00. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Työ alkaa: 2.7.2018 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus: KVTES:n mukaan

Työavain Kuntarekry: 182520

Yhteystiedot

tietohallintopäällikkö Pasi Takalo, puh. 040-1937 346, sähköposti: pasi.takalo@kempele.fi

Kempeleessä 16.5.2018

Juho Leppänen
talousjohtaja

« Takaisin