Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Hankekoordinaattori

keskiviikko 24.06.2020, 08:00

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

Hankekoordinaattori
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 21.7.2020 klo 15.00     Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 24.6.2020                  Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Haemme Kempeleen kunnan nuorisopalveluihin hankekoordinaattoria Ohjaamo Kempele -hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2020 - 28.2.2023.

Kyseessä on hankekoordinaattorin tehtävä ESR-rahoitteisessa Ohjaamo Kempele -hankkeessa. Ohjaamo Kempele -hankkeen tavoitteena on tarjota ikäryhmälle 15-28-vuotiaat koulutukseen ja työelämään siirtymiseen tai muihin heidän tarvitsemiin palveluihin yhden luukun toimintamallilla.
Lisäksi tavoitteena on tarjota nuorille ja nuorille aikuisille matalankynnyksen henkilökohtaista tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea. Tavoitteena on myös kehittää yhteistyötä viranomaissektorilla, 3. sektorin sekä työnantajapuolen välillä sekä monipuolistaa nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuja matalankynnyksen palveluja.

Hankekoordinaattori vastaa hankesuunnitelman mukaisesta toimintamallin toteutuksesta ja laatii tarkemman projektisuunnitelman. Hän myös suunnittelee, koordinoi sekä luo moniammatillista verkostoa Ohjaamo Kempele tueksi. Hankekoordinaattori huolehtii ESR rahoitteisen hankkeen kustannusrakenteesta sekä raportoinnista sekä laatii hankkeen vaikuttavuuden arvioinnin. Tehtävä sisältää lisäksi viestintää, ryhmätoimintoja sekä työparityöskentelyä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on alaan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi arvostamme palvelujärjestelmän, verkostoyhteistyön, ohjaamotoiminnan tietämystä ja kokemusta sekä kenttätyön kokemusta nuorten yksilö- ja ryhmäohjauksesta. Työ vaatii myös hankeosaamista ERS- hankkeista.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 21.7.2020 klo 15.00 ja haastattelut pidetään viikoilla 32-34. Sähköiset hakemukset www.kempele.fi/tyopaikat.fi

Työ alkaa: 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 301993

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalveluiden päällikkö Sanna Tauriainen viikon 26 aikana puh. 050-3078981 tai sähköpostilla sanna.tauriainen@kempele.fi

Kempeleessä 24.6.2020

Marja-Leena Meriläinen
sivistys- ja hyvinvointijohtaja

« Takaisin