Hallintojohtaja

to kesäk. 13 12:00:00 2024

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!

Hallintojohtaja
_____________________________________________________________________________

Haku päättyy: 5.8.2024 klo 15:00           Palvelussuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 13.6.2024                      Työn luonne: Kokoaikatyö
______________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Hakuaikaa jatkettu, virkaa aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Kempeleen kunnassa on haettavana hallintojohtajan virka 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme virkaan joustavaa ja ennakkoluulotonta kunnallishallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme monipuoliset tehtävät johtoryhmän jäsenenä. Tehtävissä pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti.

Hallintojohtaja vastaa valtuuston ja -hallituksen valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, toimii valtuuston ja hallituksen sihteerinä sekä yhteisöllisyysvaliokunnan vastuuviranhaltijana. Hallintojohtaja toimii esihenkilönä tiimissä, jonka tehtäviin kuuluvat mm. päätösten valmistelu ja täytäntöönpano, arkistointi ja kirjaamon toiminta, viestintä sekä hallintopalveluiden yleiset toimistopalvelut. Lisäksi hallintojohtaja vastaa vaalien täytäntöönpanotehtävistä. Tehtävässä painotetaan myös kolmannen sektorin osallisuuden ja vaikuttamisen koordinointia ja kehittämistä.

Hallintojohtajaksi valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä aiempaa kokemusta kunnallishallinnosta. Arvostamme kokemusta vaativista hallinto-, johto- ja esimiestehtävistä.
Lisäksi arvostamme hyvää organisointitaitoa, aktiivista, innostavaa, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme toimittamaan hakemukset 5.82024 klo 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Työ alkaa: 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain Kuntarekry: 603338

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tuomas Lohi, p. 0500 688 594.

Kempeleessä 13.6.2024

Tuomas Lohi
kunnanjohtaja