Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Etsivä nuorisotyöntekijä

keskiviikko 24.06.2020, 08:00

Kempele on reilun 18 500 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1000 henkilöä.

 

Etsivä nuorisotyöntekijä

_____________________________________________________________________________

 

Haku päättyy:           21.7.2020 klo 15:00                         Palvelussuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty:          24.6.2020                                      Työn luonne: Kokoaikatyö

______________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

 

Kempeleen kunnassa on haettavana nuorisopalveluissa etsivän nuorisotyöntekijän toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

 

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten keskuudessa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Etsivää nuorisotyötä tehdään nuorilähtöisesti, etsien yhdessä ratkaisuja nuoren tilanteeseen ja kysymyksiin sekä auttaa nuorta saavuttamaan hänen tarvitsemansa palvelut.

 

Etsivän nuorisotyön kohderyhmä ovat 15-28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka muutoin tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut.

 

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. yksilö- ja palveluohjaus, pienryhmätoiminnan suunnittelu ja toteutus, monialainen yhteistyö, tiedotus ja markkinointi, työn tilastointi ja raportointi, ennaltaehkäisevä etsivä nuorisotyö eri toiminnoissa. Työ sisältää myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä liikkumista alueellisesti.

 

Tehtävän kelpoisuusehtona on alaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja ohjaustaitoja, kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme kokemusta nuorten aikuisten kanssa työskentelystä.

 

Tehtävään sisältyy neljän (4) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

 

Hakemus täytetään sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.kempele.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 21.7 klo 15:00. Haastattelut suoritetaan viikoilla 33 ja 34.

 

 

 

Työ alkaa:                     1.9.2020

Palkkaus:                      KVTES:n mukaan

Työavain Kuntarekry:    302029

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa nuorisopalveluiden päällikkö Sanna Tauriainen viikon 26 aikana puh. 050-3078981 tai spostilla sanna.tauriainen@kempele.fi

 

 

 

Kempeleessä 24.6.2020

 

 

Marja-Leena Meriläinen
sivistys- ja hyvinvointijohtaja

 

 

 

 

 

 

 

« Takaisin