Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Elokuun 2020 varhaiskasvatuspaikkojen haku

torstai 13.02.2020, 12:59

Elokuussa 2020 alkavalle toimikaudelle tulee varhaiskasvatushakemus tehdä maaliskuun loppuun mennessä. Varhaiskasvatuslain mukaan hakemus tulee jättää neljä kuukautta ennen hoidon alkamista. Varhaiskasvatuspaikkaa (kunnallista ja yksityistä) haetaan sähköisesti. 
Sähköinen hakemus 

Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden myös hakuajan ulkopuolella neljää kuukautta ennen hoidon alkua. Jos varhaiskasvatuspaikkaa tarvitaan äkillisesti vanhemman työllistymisen tai opintojen vuoksi, eikä hoidontarpeen alkamisajankohtaa ole ennakoitavissa, tulee varhaiskasvatuspaikkaa hakea viimeistään kahta viikkoa ennen kuin lapsi sitä tarvitsee.

Lisätietoa varhaiskasvatuksesta, eri vaihtoehdoista ja varhaiskasvatuspaikan hakemisesta saa Kempeleen kunnan varhaiskasvatuksen sivulta

Hakemiseen liittyvissä kysymyksissä vanhemmat voivat olla yhteydessä varhaiskasvatuksen palveluohjaajiin.

Palveluohjaustiimin jäsenet:
Pauliina Meyer, Sarkkirannan päiväkodin johtaja p. 050 4636 350 (kunnan länsipuolen päiväkodit, myös yksityiset päiväkodit)

Aini Lukkari, Honkasen päiväkodin ja perhepäivähoidon johtaja p. 050 4636 340 (kunnan itäpuolen päiväkodit, myös yksityiset päiväkodit sekä koko kunnan perhepäivähoito)

JAA

« Takaisin