Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Koronavirusepidemian vaikutukset kirjastojen toimintaan

tiistai 17.03.2020, 14:28

Kempeleen kirjastot on suljettu 13.4.2020 saakka valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Sulkuaikana omatoimikirjastojen käyttö ei ole mahdollista. Pidämme pääkirjaston palautusluukun auki toistaiseksi.

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa outi.finna.fi ovat auki kellon ympäri. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida varauksia. Lainojen maksimiuusintojen määrä on nostettu toistaiseksi 10 uusintaan. Kaikkien lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty ja ne ovat aikaisintaan 4.5.2020. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Pääkirjasto palvelee toistaiseksi arkisin klo 8.30-15.00 puhelimitse ja sähköpostitse, varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon. Pääkirjaston puh. 050 316 9409 tai sähköposti kirjasto(at)kempele.fi.

Kaikki kirjaston tapahtumat perutaan. Tämä koskee myös erilaisia ryhmäkäyntejä, kirjavinkkauksia ja satutuokioita.

JAA

« Takaisin