Kirjaston uusien e-asiakkaiden rekisteröinti alkaa

to 2. huhtikuuta 2020 10.35.00

Uusille ja kirjastokortin kadottaneille asiakkaille luodaan väliaikaisia e-asiakastunnuksia Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan kirjastojen e-aineistojen käyttöön. Tunnuksen saa ottamalla yhteyttä kirjastoon, puhelinnumerot 050 316 9409 tai 050 463 6457 tai sähköpostitse kirjasto(at)kempele.fi. Kirjaston puhelinpalvelu vastaa arkisin klo 9–15.

Tunnusten hankkimiseen on tulossa myös verkkolomake OUTI-verkkokirjastoon. E-asiakastunnukset poistetaan poikkeusajan päätyttyä ja kirjaston käyttöä voi tämän jälkeen jatkaa hankkimalla kirjastokortin normaalin käytännön mukaan käymällä kirjastossa.

Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. EKirjasto löytyy OUTI-verkkokirjastosta osoitteesta https://outi.finna.fi.

Jos olemassaolevaan kirjastokorttiin liitettyä PIN-koodia ei ole tai se on kadonnut, uuden saa OUTI-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan "Unohditko PIN-koodisi" -linkin avulla asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen. Ongelmatilanteessa voi ottaa yhteyttä kirjaston asiakaspalveluun.