Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Kempeleen pääkirjasto tilana avataan 1.6.

maanantai 01.06.2020, 10:21

Kesäkuun 1. päivä kirjaston palvelut avautuvat jälleen asteittain laajempaan käyttöön.

Kirjaston tilat ja palvelut avautuvat asiakkaille asteittain ja hallitusti. Kirjasto noudattaa toiminnassa viranomaismääräyksiä. Aluehallintovirasto ohjeistaa ehkäisemään tarpeettomia fyysisiä kontakteja, joten yhtäaikaisten asiakkaiden määrää kirjastotilassa voidaan tarvittaessa rajata, jotta voidaan turvata riittävä väljyys. Asiakastilojen mahdollisen ruuhkautumisen estämiseksi varaudutaan tarvittaessa sulkemalla ovet ja purkamaan ruuhka ennen uusien asiakkaiden sisäänpääsyä.

Kirjastossa asioidessa tulee noudattaa hygieniaohjeita sekä pitää turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Kirjastomaksujen maksaminen, lainojen uusiminen ja varaaminen suositellaan tekemään OUTI-verkkokirjaston kautta. Asiakkaiden luku- ja muita istumapaikkoja vähennetään. Kotipalvelua ei järjestetä toistaiseksi. Asiakaskoneiden määrää vähennetään. Kirjasto ei järjestä tapahtumia.

Mahdollisista muutoksista ja ajankohtaisimmat tiedot ilmoitetaan kirjaston kotisivuilla www.kempele.fi/kirjasto sekä kirjaston sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Pääkirjaston kesäaukioloajat:

1.6. - 14.6.

Ma - pe klo 11 - 18

15.6. - 9.8.

Ma - pe klo 11 - 16

Kempeleen omatoimikirjastot Tietotori ja Linnakangas ovat suljettu kesän ajan AVI:n suosituksesta. Omatoimikirjastoihin varatut aineistot voi noutaa pääkirjastolta kesäkuusta alkaen.

Tulethan kirjastoon terveenä!

JAA

« Takaisin