Sanerall Oy rakentaa Zatelliittiin pääkonttorin

ma 27. kesäkuuta 2016 09.01.00

Sanerall Oy rakentaa uuden pääkonttorin Kempeleeseen Zateliitin alueelle. Rakennustyöt käynnistyvät elokuussa ja uusi pääkonttori- ja tuotantotila valmistuu vuoden vaihteessa. Uusilla toimitiloilla halutaan varmistaa yrityksen vahva kasvu ja luoda edellytykset yritystoiminnan kasvattamiselle. Myös Sanerall Oy;n kotipaikka vaihtuu Kempeleeseen uusien toimitilojen myötä. Investointi luo seuraavien vuosien aikana 20-30 uutta työpaikkaa kempeleeseen. Rekrytoinnit käynnistetään kesälomien jälkeen.
Zateliitin sijainti valikoitui useista vaihtoehdoista juuri erityisesti hyvän logistiikan- ja uuden rakennettavan rampin ansiosta. Myös Kempeleen kunnan yrittäjämyönteinen ilmapiiri vaikutti asiaan.

Sanerall Oy on vuonna 2007 perustettu perheyritys joka on erikoistunut kattoremontteihin Pohjois-Suomen alueella. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 20 henkilöä.
Kauppalehti valitsi yrityksen yhdeksi suomen kovimmaksi kasvajaksi keväällä 2016. v2015 yrityksen liikevaihto oli 2milj. eur ja liikevaihdon kasvu on
jatkunut vahvana koko alkuvuoden 2016. Tällähetkellä Sanerall toimii Oulun, Kainuun, Koillismaan, Pohjanmaa- ja Etelä-Lapin alueella.

"Suomen talous on lähtenyt kasvuun ja ihmisten rohkeus palannut normaalille tasolle -laadukkaille kattoremonteille on kasvava kysyntä ja me haluamme
vastata siihen. Haluamme tarjota asiakkaille aidon paikallisen vaihtoehdon kodin tärkeimmän remontin toteuttajaksi," kertoo toimitusjohtaja Vesa Kaski.