Viikonloppunäytteenotto siirtyy Oritkarista Limingantulliin

pe 4. joulukuuta 2020 10.21.00

Aikaisemmin Oritkarissa sijainnut drive in -viikonloppunäytteenotto toimii lauantaista 5.12. alkaen uudessa paikassa Limingantullissa.

Viikonloppuisin näytteitä otetaan yli 2-vuotiailta Limingantullin näytteenottopisteessä osoitteessa Nuottasaarentie 5. Limingantullin näytteenotto on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8–14. Näytteenottoon tulee varata aika etukäteen NordLabin ajanvarauksesta, ajanvaraus avataan perjantaisin klo 16. 

Arkisin voit edelleen hakeutua Kempeleen terveyskeskuksen drive-in koronatestauspisteelle varaamalla ajan koronaneuvontapuhelimesta (040 619 5538) tai Kansalaisen ajanvaraus -verkkopalvelusta.

Oulun seudun yhteispäivystyksen(OSYP) koronanäytteenotto Oulun yliopistollisessa sairaalassa on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 7.15–21. Nordlabin ajanvaraus avataan aina edellisenä iltana klo 22. Jos vointi heikentyy selvästi, voi näytteenottoon tulla myös ilman ajanvarausta. Yhteispäivystyksessä otetaan näytteitä yli 16-vuotiailta.

Jos Limingantullissa ei ole vapaita aikoja, otetaan koronanäytteitä alle 16-vuotiailta OYSin lasten päivystyksessä ajanvarauksella kello 11–18, ajanvaraus avataan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8 sekä arkisin kello 10. Jos lapsen vointi heikentyy selvästi, voi näytteenottoon tulla myös ilman ajanvarausta.

Tarkemmat ohjeet näytteeseen hakeutumisesta ja ajanvarauksesta löytyvät osoitteesta oyskorona.fi Linkki vie pois www.kempele.fi-sivustolta..