Sotaveteraanien muistomerkille laskettiin seppeleet veteraanipäivän merkiksi

ti 27. huhtikuuta 2021 12.22.00

Sotaveteraanien muistomerkki sai seppeleensä veteraanipäivän kunniaksi.

Sotaveteraanien muistomerkillä seisoi tilaisuuden ajan vartiossa Kempeleen reserviläiset ry:n Risto Juvonen ja Kari Pentti. Ristin muotoisen muistomerkin juurelle laskettiin kaksi seppelettä. Taustalla näkyy merkkejä Kempeleen vanhan kirkon työmaasta.

Vartiota tilaisuudessa oli pitämässä Kempeleen reserviläiset ry:n Risto Juvonen ja Kari Pentti.

Reserviläisten liiton seppeleen laskivat Kempeleen seurakunnan Anna Keränen ja Kempeleen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisu Juvani. Naiset ovat pysähtyneet parin metrin päähän muistomerkistä hiljaisuudessa, Keränen pitää seppelettä kädessään.

Reserviläisten liiton seppeleen laski Anna Keränen Kempeleen seurakunnalta ja Kempeleen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisu Juvani.

Seurakunnan ja kunnan yhteistä seppelettä ovat laskemassa valtuuston puheenjohtaja Pia Hanski, kirkkoneuvoston jäsen Taavi Jarva sekä kappalainen Vesa äärelä. Jarva ja Hanski ovat pysähtyneet muistomerkin eteen ja Jarva pitää kädessään seppelettä. Äärelä seisoo taaempana.

Kempeleen kunnan ja Kempeleen seurakunnan yhteisen seppeleen laskivat valtuuston puheenjohtaja Pia Hanski, Kempeleen kirkkoneuvoston jäsen Taavi Jarva ja Kempeleen seurakunnan kappalainen Vesa Äärelä.