Häiriötiedote

Täältä löydät koronaepidemiaan liittyviä Kempeleen kunnan tiedotteita.

Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hanke tuo koulutukset lähelle yhdistyksiä

tiistai 23.02.2016, 15:42

Onko yhdistykseenne tullut uusia toimijoita tai olisiko muuten vain hyvä kerrata yhdistystoiminnan perusasioita? Entä miten yhdistyksenne viestintä on hoidettu? Pohdituttavatko yhdistysten verotuskysymykset? Olisitko kiinnostunut tai tiedätkö innokkaita nuoria, jotka haluaisivat ohjata lasten liikuntakerhoja? Nyt on loistava tilaisuus kouluttautua – ja mahdollisesti vielä maksutta!

Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n sekä Oulun Seudun Leader ry:n Yhteisöllisyydellä elinvoimaa -hankkeen avulla elävöitetään paikallisten yhdistysten toimintaa ja kehitetään toiminnan laatua, kannustetaan lapsia ja nuoria liikunnalliseen elämäntapaan sekä osallistetaan nuoria yhteisölliseen toimintaan.

Hankkeessa järjestetään yhdistysten jäsenille hallintoon, johtamiseen, viestintään ja verotukseen liittyvää koulutusta sekä liikuntakerhon ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksia. Koulutukset ovat maksuttomia Oulun Seudun Leader -alueen yhdistyksissä toimiville. Alueeseen kuuluvat Oulun maaseutumaisten alueiden lisäksi Ii, Kempele, Muhos, Pudasjärvi ja Utajärvi. Myös muut ovat tervetulleita koulutuksiin, mutta heille koulutukset ovat maksullisia.

Lue lisää hankkeesta osoitteesta.: http://www.popli.fi/koulutus/yhteisollisyydella-elinvoimaa/

Ensimmäinen yhdistyksille järjestettävä koulutustapahtuma Kempeleessä on jo 1.3. Tutustukaa koulutuskalenteriin ja osallistukaa ilmaiseen koulutukseen.
Koulutuskalenteri löytyy täältä: http://www.popli.fi/koulutus/yhteisollisyydella-elinvoimaa/koulutuskalenteri/

Onko yhdistykselläsi tarve tehdä hankintoja?

Oulun Seudun Leader ry julkaisee Yhdistysten pieninvestoinnit 1 -teemahankkeen alahankehaun ajalle 22.2.–1.4.2016.

Alahankkeina voidaan toteuttaa erilaisten rekisteröityjen seurojen ja yhdistysten pieniä yleishyödyllisiä investointihankkeita Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueella. Investointihankkeiden kokonaiskustannukset voivat olla 1 000–8 000 euroa. Tukitaso on 60 % hyväksytyistä kokonaiskustannuksista. Hanke voi sisältää yleishyödyllisiä kalusto-, laite- tai konehankintoja, joita tarvitaan yhdistyksen toiminnassa

Lisätietoa löydät täältä:
http://www.oulunseudunleader.fi/fi/hankkeet/yhteisöhautomo-hanke/teema

JAA

« Takaisin